Vier het voorjaar met deze heerlijke geitenkaassalade

Food door Chloe

Met deze heerlijk warme temperaturen hebben we weer helemaal zin in heerlijke recepten. Een salade past natuurlijk helemaal bij het voorjaar. Het is perfect voor een lunch of zelfs als avondeten. Daarom delen wij dit heerlijke recept voor een frisse geitenkaassalade. 

Geitenkaassalade

Deze salade is altijd een succes. Het is heerlijk fris en vullend genoeg voor een maaltijdsalade. In de meeste gevallen wordt deze bereid met appel, maar deze is net even anders. Lees dus vooral even verder, want dit zou zomaar je nieuwe favoriete salade kunnen worden.

Ingrediënten

  • 1 zak slamix
  • Een potje stoofpeertjes
  • Spekjes
  • Walnoten
  • 2 rollen geitenkaas
  • 100 ml Griekse yoghurt
  • Vloeibare honing
  • Peper en zout

Bereidingswijze

  1. Snijd de stoofpeertjes in stukjes en hak de walnoten grof. Ook de geitenkaasrollen snijd je in kleine stukken.
  2. Ondertussen bak je de spekjes in een pan.
  3. Pak nu een kom en doe hier de slamix, stoofpeertjes, spekjes, geitenkaas en walnoten in en meng dit goed door elkaar.
  4. Pak nu een klein kommetje en meng hier de yoghurt en de honing in. Verdeel de dressing nu over de salade. 
  5. Voeg als laatste nog wat peper en zout toe en hussel alles nog even goed door elkaar.

Eetsmakelijk!