Herfstrecept: Appel kokosnoot 'no bake' cake

Food door Zora

Heb je dankzij het herfstweer zin om iets eenvoudigs en lekkers te maken om van te smullen onder het genot van een kopje thee? Dan is deze no bake cake die bestaat uit twee ingrediënten (appelmoes en kokosmeel) het perfecte herfstrecept dat jij in een handomdraai op tafel zet.

Ingrediënten

  • 225 gram appelmoes
  • 115 gram kokosmeel

Materialen

  • Cakevorm
  • Bakpapier
  • Middelgrote kom
  • Spatel

Bereidingswijze

  1. Bekleed een cakevorm met bakpapier.
  2. Meng in een middelgrote kom de appelmoes met de kokosmeel. Roer totdat het appelmoes de kokosmeel volledig heeft opgenomen. Het moet dezelfde consistentie hebben als koekjesdeeg en het moet schepbaar zijn. Voeg eventueel extra kokosmeel toe als dat nodig is.
  3. Giet het cakebeslag in de cakevorm en strijk het glad met behulp van een spatel.
  4. Zet de cake ongeveer één uur in de koelkast.
  5. Snijd de cake in stukken en geniet ervan! Bewaar de rest in een luchtdichte verpakking in de koelkast.

Handige producten