De 10 leukste manieren om geld als cadeau te geven

Hobby door Michelle

Iemand die geen wensen heeft voor zijn of haar verjaardag, of iemand die alles al heeft. Wat geef je zulke mensen? Geld geven is altijd een goed idee, maar een kaart waarin snel ‘gefeliciteerd’ gekrabbeld staat met een briefje van tien euro erin kan echt niet meer. Wij laten je zien hoe je geld wél op een leuke manier kunt geven!

 

1.Liefde is alleszeggend, ook wanneer het om geld gaat

Liefde zegt natuurlijk alles, ook wanneer het om geld gaat. Het is een klein gebaar maar het laat wel zien dat je de moeite voor iemand hebt gedaan en dat je diegene waardeert!

2.Wanneer je wilt gaan voor decoratief en stijlvol

Weet jij wat de jarige leuk vindt, en denk je dat dit goed in zijn/haar interieur past? Dan zou ik dit zeker maken! Het is niet moeilijk en wanneer je het geld eruit haalt kun je er makkelijk een waxinelichtje in doen. Hoe leuk is dat?

3.Voor de echte lekkerbekken onder ons

Is de jarige gek op fastfood? Dan is dit ook een hele leuke optie. Dit kun je natuurlijk ook heel makkelijk met andere verpakkingen doen.

4.Een unieke spaarpot is ook altijd een leuk idee

Een simpele spaarpot is niet zo leuk om te geven, en op deze manier is het zowel decoratief als praktisch! En wanneer ze het écht nodig hebben, kunnen ze het kapotslaan.

5.Maak er een slinger van!

Vouw er een slinger van en doe dit om het cadeau heen. Wanneer je geen cadeau geeft kun je de slinger ook om iets heen wikkelen wat de jarige lekker vindt.

6.Maak het nog feestelijker door het in een ballon te stoppen

Confettiballonnen worden steeds populairder dus waarom dan niet voor de volgende stap gaan en er geld bij instoppen?

7.Een nieuwe manier van chocola geven

Een doosje bonbons is natuurlijk hartstikke lekker, maar geld is ook altijd goed! Je zou het ook kunnen combineren of de muntjes onder de bonbons kunnen leggen.

8.Een uniek bosje bloemen

Bloemen doen het ook bijna altijd goed! Maar wanneer je een mooie bos koopt en hier vervolgens een zelfgemaakte geld-bloem bij instopt, wordt het nog leuker.

9.Een vrolijke mobiel

Had jij vroeger ook een mobiel op je kamer hangen? Maak hem nu simpel zelf met wat briefgeld!

10.Niet brandbare kaarsen

Kaarsen die je niet aan mag steken, hoe leuk zijn die? Een zelfgemaakte kaart doet het sowieso al goed, maar op deze manier natuurlijk nog net iets meer.