Een villa op wielen: met deze dubbeldekker caravan ben je de koning(in) van de camping

Wonen door Michelle

Er zijn genoeg mensen die houden van kamperen. Toch bestaan er ook een aantal luxepoezen die wel graag willen kamperen, maar liever niet de handen uit de mouwen willen steken, alleen als het gaat om het pakken van de portemonnee. Deze caravan heeft namelijk niet alleen een tweede verdieping, maar ook nog eens een dakterras. Die steek die barbecue maar vast aan dus!

 

Dubbeldekker caravan met dakterras

Ja, je leest het inderdaad goed. Deze bizarre caravan heeft niet alleen twee verdiepingen, maar ook gewoon lekker een dakterrasje. De termen ‘glamping’ komen bij dit bakbeest wel erg goed aan bod. Het is namelijk niet voor iedereen weggelegd om dit bakbeest even uit te laten, want dit glamping apparaat is wel echt een toppunt van luxe. Zelden zagen wij een caravan, uitgerust met zoveel luxe als de Kabe Imperial Tower. Want als je het geld hebt, dan moet je er toch iets mee doen

Kabe Imperial Tower

De Kabe Imperial Tower caravan zal je niet in de steek laten als het gaat om luxueuze voorzieningen. Hij is namelijk voorzien van geweldige faciliteiten de je maar kan bedenken: een slaapplek, check! Keuken, check! Toilet, check! Douche, check! We kunnen zo echt nog wel even doorgaan, maar het idee is duidelijk denken we.

De Kabe Imperial Tower heeft naast bovenstaande voorzieningen ook nog ruimte voor een douche, genoeg zit plaatsen, een oven, magnetron, kookplaat en ja hoor: een terras voor een heerlijke barbecue. De Kabe Imperial Tower is een ode aan het 60-jarige bestaan van het Zweedse Caravan-merk. Je zou de productie dus kunnen zien als het ontwikkelen van een eigen cadeautje voor de verkoop, waanzinnig!

Om de beelden van deze caravan nog iets beter te bekijken kun je hier een uitgebreide versie vinden over dit bijzondere bakbeest.

Favoriete items van Welke: