Een avondje niks te doen? Hier zijn 3 tips!

Lifestyle door Elsemieke

Je hebt al twintig keer gekeken of er iets interessants op de buis is en al vijf keer 'nee' moeten horen op je vraag of iemand iets leuks wilde doen. Je had het niet gedacht, maar je hebt een avond niets te doen. Wij hebben drie leuke tips voor je als je die televisie zat bent en op zoek bent naar een leuke activiteit voor in de avond.

1. Ga alleen naar de kroeg

Alle series op Netflix al gezien en elke hack op TikTok voorbij zien komen? Juist, je verveelt je. Wat te doen? Je vervelen hoeft gelukkig niet lang te duren als je onze tips tegen verveling leest. Wanneer je een avond niets om handen hebt omdat je vrienden helaas andere plannen hebben, kan je ook in je eentje op pad gaan. Sterker nog: alleen naar de kroeg kan je een hele interessante avond opleveren. Als je op jezelf bent aangewezen, dan sta je meer open voor contact met anderen. De garantie dat je nieuwe vrienden maakt is er niet, maar een onverwachtse avond heb je sowieso. En anders kun je altijd nog een potje spelen op gokkasten om zo nieuwe connecties op te doen.

2. Ga een avondje gamen

Je kunt dus lekker de deur uit om op pad te gaan met leuke mensen, maar als je liever thuis blijft is dat geen prettig vooruitzicht. De eeuwige series kijken skippen we voor nu dus even, maar waarom zou je niet een avondje gaan gamen? Je kunt kiezen voor online spelletjes als je toch sociaal contact wil, maar als je liever in je eentje speelt zijn er ook genoeg online mogelijkheden. Voor het boeken van videoslots online moet je op tijd klaarzitten, maar verder ben je niet gebonden aan bepaalde tijden als je online videogames speelt.

2. Ruim je garderobe op

Je mag je dan vervelen, maar dat is natuurlijk geen reden om chagrijnig op de bank te blijven hangen. Zie je verveling als de ideale kans om te doen waar je eerder geen tijd voor had, namelijk: je kleding uitzoeken! Gooi al je kleding op een hoop en mix erop los. Je zult versteld staan van hoeveel nieuwe outfits je kunt bedenken. Mest je kast uit, sorteer kleding op kleur en verkoop wat je niet meer draagt op Vinted. Kun je toch nog een beetje cashen! Hier ben je een hele dag zoet mee als je je verveelt.