DIY: zo pak je leuk cadeautjes in voor de feestdagen

Hobby door Maj

Voor je het weet staat kerst weer voor de deur. De feestdagen betekenen toch ook wel een beetje: cadeautjestijd! Vooral als de pakjes onder de kerstboom komen, is het leuk om ze mooi in te pakken. Ook is het geven van een cadeautje extra exciting, als je het origineel hebt ingepakt. Zo is degene die het krijgt al verrast voordat het cadeau geopend is. Zoek jij nog een originele manier om je kerstcadeaus in te pakken? Wij delen genoeg inspiratie om je cadeautjes mooi in te pakken voor de feestdagen!

1. Fluwelen strikken

Een strik hoort gewoon bij christmas wrapping en al een fluwelen strik maakt je cadeautje helemaal af! Op deze manier ziet je cadeau er meteen kerst waardig uit en kan die zo onder de boom.

2. Kerstballen en dennentakjes ter decoratie

Koop een pak met mini kerstballen en gebruik deze ter decoratie voor je cadeautjes. Om het cadeautje af te maken knoop je er een dennentakje aan met de naam van de ontvanger.

3. Kerstboom maken voor op je cadeau

Super eenvoudig, maar wel heel erg schattig. Maak met lint een kerstboom door te zigzaggen. Je gebruik allerlei kleuren en je kerstcadeautjes helemaal personaliseren. Dit is toch echt een cadeautje om uit te pakken?

4. Sneeuwpop

Hoe cute is deze sneeuwpop? Koop twee pluizige bolletjes en teken zelf nog de sneeuwpop verder af. Zo leuk!

5. Zuurstokken gebruiken

Zuurstokken zijn natuurlijk typerend voor de feestdagen. Om je cadeautjes een extra touch te geven zijn deze (lekkere) en leuke zuurstokken een must om te gebruiken voor je cadeautjes!

Kerstcadeau

Ook vast wat cadeau inspiratie opdoen? Een persoonlijk cadeau waar echt over nagedacht is, is toch altijd het leukste om te geven. Maar wat moet je dan kopen? Wij hebben wat leuke cadeaus voor je verzameld waarmee je iemand echt verrast. Dit zijn de leukste persoonlijke cadeaus om met kerst te geven.

Ingelijste kaart

Tegenwoordig laat je van iedere stad wel een mooi kaart maken. Deze worden prachtig vormgegeven en zijn erg leuk om in huis op te hangen. Geef iemand bijvoorbeeld een kaart cadeau van zijn of haar favoriete stad. Geef je dit cadeau aan je lover? Geef dan een kaart cadeau van de plaats waar jullie elkaar ontmoet hebben. Romantisch toch?

Gepersonaliseerde borrelplank

Is degene voor wie jij een cadeau zoekt gek op borrelen? Laat dan een mooie borrelplank graveren. Hier laat je een mooi boodschap in zetten of de naam van degene aan wie je het cadeau geeft. Ook graveer je er foto's in. Persoonlijker dan dat kan bijna niet.

Sterrenhemel poster

Wist je dat je ook posters laat maken van de sterrenhemel op een specifiek moment? Je krijgt dan een poster met daarop de sterrenhemel op een datum, locatie en tijd naar keuze. Een uniek cadeau met eindeloos veel mogelijkheden.