Dagje ontspannen? Wij zetten de fijnste spa’s voor je op een rij

Lifestyle door Maj

Af en toe heb je even een moment van rust en ontspanning nodig in alle hectiek. En hoe kan je beter tot rust komen dan in een heerlijke wellness? Rustige muziek, sauna's en even helemaal niets aan je hoofd. Neem een momentje voor jezelf en boek een dagje in één van deze favoriete spa's van Welke.nl.

Blijf je toch liever thuis? Organiseer dan een heerlijke selfcare middag bij je thuis!

1. Fort Resort Beemster

Dit spa resort heeft een hele unieke ligging in de Beemster en is een van de meest duurzame spa's van Nederland. Als je meteen wilt doorpakken, kun je er ook een nachtje blijven slapen. Het ultieme ontspangevoel!

2. Thermen Berendonck

Thermen Berendonck ligt in Wijchen vlak bij Nijmegen en één ding is zeker: je kunt hier heerlijk vertoeven. Geniet van het prachtige zoutwaterbad, de fijne rituelen en de heerlijke geuren. Een echte dag ontspannen en zeg nou eerlijk, wat een prachtlocatie!

3. Veluwse Bron

Middenin de natuur vind je wellnessresort de Veluwse Bron. Je bevindt je hier in een oasa van rust en ontspanning. Zeker de moeite waard om te bezoeken als je opzoek bent naar een dagje relaxen! Warm je spieren op in de Finse sauna, prikkel je zintuigen in het kruidenbad en plof neer voor een lekker drankje en hapje.

4. Zwaluwhoeve

Toe aan een dagje complete ontspanning? Dan ben je bij de Zwaluwhoeve aan het juiste adres! Een heerlijk resort om even alle stress los te laten. Dit resort te midden van Nederland beschikt over tal van sauna’s, stoom- en zwembaden.

5. Hotel & Wellness Zuiver

In Amsterdam vind je deze parel. Dus als je even een dagje wilt ontsnappen aan de stad, is dit wellness resort zeker een aanrader. Je kunt hier zelfs kiezen voor een wellnesslidmaatschap van Fitness Zuiver, waarbij je voor de ultieme combinatie van inspanning en ontspanning gaat. Je hebt dan toegang tot de gym, je kunt meedoen aan groepslessen en je kunt gebruik maken van de luxe spa faciliteiten van Zuiver.