Deze make-up tinten staan prachtig bij grijs haar

Beauty & Mode door Zora

Heb jij prachtig grijs haar? Dan is het belangrijk dat jij de juiste kleuren make-up gebruikt om jouw grijze lokken nog meer te laten stralen. Nude tintent zijn bijvoorbeeld een no-go. Wij helpen je een handje!

Kleuren oogschaduw bij grijs haar

Warm bruine of marine blauwe oogschaduw zijn tinten die worden aangeraden als jij grijze lokken hebt. Ga altijd voor warme, matte tinten en sla glanzende oogschaduwpalets over! Kleuren met warm roze ondertonen doen het altijd goed. Hetzelfde geldt voor tinten zoals dieppaars of lavendel!

Blush tinten bij grijze manen

Grijs haar? Ga dan altijd voor een prachtige roze blush voor op jouw wangen. Er bestaat een trucje om erachter te komen welke kleur blush het beste bij jouw past: knijp eventjes in jouw wangen en de kleur die naar voren komt staat het beste bij jou, ook als het om lippenstift gaat.

Kleuren eyeliner bij grijs haar

Zwarte eyeliner kan jouw gezicht harder maken wanneer jij grijze manen hebt. Heb jij blauwe ogen? Dan is marine blauw dé kleur voor jou. Andere kleuren eyeliner die goed staan bij grijs haar is chocoladebruin en donkergrijs.

Kleuren lippenstift bij grijze lokken

We schreven eerder over hoe rood, roze en koraal dé kleuren lipstick zijn voor grijze manen, inclusief shoptips.