Dit zijn de beautytrends voor 2023

Beauty & Mode door Maj

Het is alweer 2023 en dat betekent: nieuwe trends. Niet alleen op het gebied van mode, maar ook op het gebied van beauty valt er weer veel te ontdekken. Welke.nl heeft de 5 leukste beautytrends rechtstreeks van de catwalk geselecteerd die we komende jaar kunnen verwachten. Lees dus snel verder om alle toffe looks te ontdekken! 

1. Warme haartinten

Warme haartinten worden hét ding in 2023. Er zijn verschillende tinten mogelijk en daardoor maakt het niet uit of je nou blond, rood of donker haar hebt. Als de kleur maar vol en diep is en je gezicht meer laat spreken. Hello chocoladebruine lokken, wij zijn fan!

2. Glowy skin

De naturel look is dit jaar helemaal hot and happening. Simpele en glowy make-up in combinatie met een voedende skin care is the key tot een stralende huid. Gebruik een mooie highlighter om je huid een extra glans te geven of ga voor een shiny illuminator. Meng deze door je foundation en breng hem aan op plekken waar je een highlight wilt. Probeer dus te minderen met make-up en vind een juiste skin care routine voor een 'make-up zonder make-uplook'. 

3. Expirimenteer met je eyeliner

Expirimenteer met je eyeliner door bijvoorbeeld siren eyes te maken en de eyeliner helemaal door te laten lopen tot aan de binnenkant van het puntje van je oog. Je kan ook voor een toffe graphic liner gaan, maar vergeet ook vooral de klassieke variant niet. Wees lekker creatief en blijf uitproberen, want oefening baart kunst!

4. French manicure

Dit jaar gaan we naast een simpele make-up look ook omtrent je nagels voor naturel. De French manicure is namelijk weer helemaal terug van weggeweest. Om een kleine twist toe te voegen kan je in plaats van een witte nageltop voor een kleurrijke nageltop gaan, wel zo leuk als straks weer de zon gaat schijnen.

5. Gezichts-en lichaamssieraden

Vorig jaar was deze trend al iets meer te zien op de catwalk, maar dit jaar maken de gezichts-en lichaamssieraden echt hun opkomst. Denk aan diamantjes op je gezicht of een mooie belly chain. Leuk om te dragen van de zomer tijdens een feestje of om je beach look even wat op te fleuren!