Deze basics kunnen niet ontbreken in jouw kledingkast

Beauty & Mode door Elsemieke

Wij houden van trends, maar wij weten ook dat basics cruciaal zijn voor een goede en functionele garderobe. Welke trends er ook komen en gaan, basics blijven altijd goed en maken je outfits compleet. Weet jij welke basics niet in jouw kledingkast mogen ontbreken? We helpen je sowieso een handje op weg!

Sneakers

Van dit basic item kunnen wij geen genoeg van krijgen. Elke vrouw heeft wel een paar go to sneakers. Deze sneakers zitten lekker, zien er goed uit en hebben een vaste plaats in je garderobe. Je doet ze misschien niet elke dag aan, maar als je een comfortabele schoen nodig hebt dan zit je in ieder geval gebakken. Perfect om te dragen eronder wanneer je T-shirts bedrukken wil om de outfit casual af te sluiten. Het goede nieuws is dat sneakers overal bij gedragen kunnen worden!

Jouw favoriete kleine tas

Wij kunnen ons geen outfit voorstellen zonder een leuke, bijpassende minitas. Kleine buidels zijn super handig als je niet veel mee hoeft te nemen. Gelukkig hebben designers dat ook door, van budget prijsjes tot high end tassen, want er zijn kleine tassen in overvloed. 

Donkerblauwe jeans

In elke kledingkast zit ten minste één spijkerbroek en als je het slim aanpakt, dan ga je voor een donkerblauwe variant. Waarom? Een dark denim is superhandig want deze jeans past bijna overal bij. Bovendien geeft deze broek bijna elke outfit een chique look. 

Het witte overhemd

Deze basic is tijdloos en daarom denken wij dat het witte overhemd eigenlijk nooit zal verdwijnen uit jouw garderobe. Dit item is bijna overal mee te combineren en is perfect voor een dagje zonder inspiratie. Omdat deze basic al een langere tijd onmisbaar is zijn er verschillende designs en kan je het witte overhemd op je eigen manier stylen! Het meest simpele exemplaar kun je bijvoorbeeld in je broek dragen, aan de voorkant knopen, uit je broek houden met daarover een blazer of een cool gilet: de mogelijkheden zijn eindeloos.

De zwarte blazer

Wat je ook draagt, er kan vrijwel altijd een blazer bij. Ook over die dikke wollen trui en onder dat fijne spijkerjasje bijvoorbeeld. Koop je een oversized exemplaar, dan zit je altijd goed. Ben je meer van de getailleerdere look? Let er dan op dat de blazer jouw feilloos past én dat je er nog genoeg ruimte is om jouw favoriete items onder te dragen. 

Extra basics

De basics hierboven zijn erg geliefd in de meeste garderobes. Toch zijn er nog een paar items die altijd handig, altijd leuk en altijd te combineren zijn. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte blazer, een camel coat, een goede coltrui, een simpel t-shirt, een leren jasje, the little black dress en een pantalon.