De 6 haarkleurtrends die we veel gaan spotten deze herfst

Beauty & Mode door Maj

De zomer is helaas alweer voorbij, maar dat betekent ook: nieuwe herfst trends! Niet alleen op het gebied van mode, maar ook de haarkleurtrends van 2023 zijn dit jaar weer prachtig. Als we de haartrends voor het najaar moeten geloven lopen we binnenkort allemaal met een parelmoer blond of diep rood haar! Wij zetten de 6 haarkleurtrends die we veel gaan spotten deze herfst voor je op een rij.

1. Chestnut

Chestnut is dé kleur van het najaar. Je gaat deze kleur overal voorbij zien komen! Naastdat het gewoon een hele mooie kleur is, is deze ook makkelijk te onderhouden. Er zit een soort warme goed over het haar die je makkelijk kan creëren door low- en hightlights of een toner toe te voegen. Perfect als je deze herfst even wat anders wilt!

2. Parelmoer blond

Platinablond is niet alleen in de zomer, maar ook deze herfst een hit. Er zit bij deze haarkleur een soort paarse gloed over je haar, die een parelmoer effect geeft. Toch wel een beetje barbie-inspired!

3. Diep rood

Rood is al een tijdje een hele populaire haarkleur en nu ook richting de herfst zien we weer veel rood. Het gaat dan voornamelijk om diep rood, tegen het paarse aan. Dus, als je van nieuwe dingen houdt en iets wilt uitproberen: deep red is helemaal hot!

4. Bronde

Twijfel je tussen de haarkleur blond of bruin? Ga dan dit najaar voor bronde! Je combineert met deze haarkleur warmte tinten en ze zorgen voor een hele healthy en glowy hairlook. We spotten deze trend al bij celebs als Hailey Bieber en wij snappen wel waarom!

5. Chocolate brown

Ben je weg van je bruine haarkleur, maar wil je toch een intensere look? Chocolade bruin it is! Het gaat bij deze kleur om een diep soort bruintint. Ook perfect als je alleen een toner wilt of een spoeling, zo is je haarkleur tijdelijk en heb je toch even iets anders. Eigenlijk de perfecte kleur voor de herfst.

6. Warme tinten

Als je nog niet helemaal weet voor welke haarkleur je wilt gaan, dan kan je in ieder geval opzoek gaan naar een warme kleur. Je ziet binnen de trend vooral een mix van verschillende goudtinten, die zorgen voor een warm gevoel. Een geweldige manier om extra dimensie toe te voegen aan je haarkleur deze herfst.

Lees hier ook hoe je de perfecte haarkleur bij je huid moet kiezen.