Vijf originele ideeën om leuke foto's cadeau te geven

Hobby door Michelle

Een cadeau verzinnen voor iemand kan soms best lastig zijn, zeker wanneer diegene geen specifieke wensen heeft. Met een foto zit je altijd goed, er zitten herinneringen aan verbonden en je tovert een glimlach op diegene z’n gezicht. Daarom laten we je vijf originele ideeën zien om een foto cadeau te doen!

 

 

Zelf een fotoalbum maken

Tegenwoordig worden er bijna geen foto’s meer gemaakt met een echte fotocamera, steeds meer mensen leggen herinneringen vast met hun smartphone. Vandaar dat steeds minder mensen hun foto’s laten afdrukken en er een fotoalbum van maken, zonde! Een fotoboek is ontzettend leuk om te krijgen als cadeau en is onwijs makkelijk te maken. Druk foto’s vanaf je telefoon af en plak ze vervolgens in een leuk fotoalbum. Ben je niet zo creatief? Via het internet kan je ook makkelijk een fotoalbum maken.

Een kussen met persoonlijke foto

Hoe leuk is het om jullie favoriete foto samen te hebben als kussen! Met dit cadeau hoeft diegene jou nooit te missen! Kies bijvoorbeeld voor een groot hoofdkussen voor in bed of een subtiel klein kussen voor op de bank! En uiteraard hoeft het geen foto van jullie samen te zijn, een foto van diegene z’n kinderen of huisdier zal ook onwijs in de smaak vallen! Ook erg leuk als grapje mocht je al weten dat het daadwerkelijke gebruik zal uitblijven.

Een foto-puzzel

Is diegene waar jij een cadeau voor zoekt gek op puzzelen? Dan is een foto puzzel het perfecte cadeau om te geven. Kies een leuke foto uit en bestel via het internet een puzzel met die foto erop. Ook kun je uiteraard kiezen voor het aantal stukjes van de puzzel, maak jij het diegene makkelijk of moeilijk?

Telefoonhoesje met foto

Een gepersonaliseerd telefoonhoesje is een onwijs leuk cadeau om te geven, op deze manier heeft diegene de foto altijd bij zich. Kies voor de favoriete foto van jullie samen, gegarandeerd een leuk cadeau en je weet zeker dat diegene er goed gebruik van zal maken.

Fotocollage voor in huis

Een fotocollage is een onwijs leuk decoratiestuk voor in iemands interieur, perfect dus om dit als cadeau te geven. Ook dit cadeau kan je zowel zelf als op het internet maken. Kies een leuk thema en ga aan de slag!

We hopen dat we je hebben kunnen inspireren over leuke manieren om een foto cadeau te doen. Wil je iemand toch verassen met wat centen? Dan is geld geven als cadeau op deze manieren ook een leuke optie!

Favoriete items van Welke: