Onderdelen Volkswagen Kever omgetoverd tot een waanzinnige brommer

Hobby door Michelle

Dat er veel handige mensen op de wereld zijn, wordt maar weer eens bevestigd. Toch weet kunstenaar Brent Walter daar weer een schepje bovenop te gooien. Hij wist namelijk van oude onderdelen van een Volkswagen Kever, een bijzonder kunstwerk te maken. Het leuke aan dit kunstwerk: het is nog functioneel ook!

Volkswagen kever tot brommer

Je zal maar een oude Volkswagen in je garage hebben staan en tot de gedachten komen om hier iets heel tofs mee te maken. Dat de versnellingsbak het niet meer doet, oké. Wellicht dat andere onderdelen nog eens goed van pas konden komen. Brent kwam op het idee, maar de uitvoering is echt niet voor iedereen weggelegd. Het onderste stel is compleet op maat gemaakt waardoor de onderdelen van de Kever er perfect bij passen. De kleuren en de koplampen van het Kever onderdeel zijn compleet gebleven, waardoor het erg kenmerkend is gebleven. Dit maakt het een waanzinnig kunstwerk.

DIY

Eigen projecten bedenken en uitvoeren is niet zo makkelijk als het lijkt. Je hebt hier een een creatieve blik voor nodig. Vervolgens komt de uitvoering nog even om de hoek kijken. Zie hier enkele afbeeldingen hoe Brent zijn project heeft aangepakt. Of hij de brommertjes gaat verkopen, dat is nog niet zeker. Het enige dat zeker is: Brent is een ‘do-it-yourselver’ van topklasse.

Favorites by Welke: