Vier leuke cadeaus voor Moederdag

Hobby door Michelle

Moederdag staat weer voor de deur. Op deze dag wil je natuurlijk wel het leukste Moederdag cadeau aan je moeder geven, maar ieder jaar opnieuw iets verzinnen kan lastig zijn. Wij kunnen je daarbij helpen. Speciaal voor Moederdag hebben we een top 4 gemaakt van een aantal Moederdagcadeaus die het altijd goed doen!

Geurkaars met foto

Een leuk maar ook zeker lekker cadeau is een geurkaars met een leuke foto van jou en je moeder. Het staat erg leuk in huis en mocht je besluiten hem even aan te steken, dan ruikt het ook nog eens heerlijk. Wie wordt daar nou niet blij van? Je kan natuurlijk ook een normale geurkaars halen en daar zelf een foto op een tekst op plakken.

Rituals verzorgingspakket

Een klassieker die het altijd goed doet: verwen je moeder met een heerlijk verzorgingspakket van Rituals. Zij hebben speciaal voor Moederdag een verzorgingslijn uitgebracht maar er zijn ook talloze andere opties. In dit pakket zit o.a. een bodycream, showergel, bodyscrub en handwash met een heerlijke blossoming geur. Items zoals hieronder zullen het altijd goed doen.

 
 

Een herdenkbaar sieraad

Een sieraad is ook altijd leuk! Er zijn moeder & dochter armbanden ontworpen. Het is te koop in een set van twee armbandjes, waarbij het ene hartje in de andere past. Eigenlijk is elk sieraad een leuke optie om te geven, je kunt ze tenslotte altijd wel kwijt.

Een mooie bos bloemen voor Moederdag

Mocht je zelf niet langs kunnen gaan bij je moeder dan is een mooie bos bloemen ook altijd een optie. Deze kan je namelijk op afstand laten bezorgen en zo weet jouw (schoon)moeder toch dat je weer aan haar hebt gedacht. Ga bijvoorbeeld voor een mooie boeket van blijdschap met een klein kaartje erbij, altijd leuk!