Lidl Deal: met deze robotstofzuiger haal jij een nieuwe beste vriend in huis

Life Hacks door Michelle

Er zal altijd wel een moment op de dag voorbijkomen wanneer je eigenlijk even de stofzuiger tevoorschijn moet halen, maar er stiekem niet heel veel zin in hebt. Dat is helemaal niet erg, want dat hebben we allemaal wel eens. Met deze waanzinnige robotstofzuiger van de Lidl hoef jij je daar geen zorgen meer over te maken. Vanaf nu kun jij gewoon even lekker ontspannen terwijl je vloer gedaan wordt.

Lidl stofzuiger deal

Eerder schreven we al over een compacte wijnkoelkast die elke wijn liefhebber wel goed zou doen. Vandaag is het de beurt aan de Robotstofzuiger. Dit handige ‘speeltje’ kan bij volle batterij tot 60 minuten achter elkaar stofzuigen! Dat is toch wel lekker als je dit uit handen kan geven, toch? Harde ondergronden en tapijten tot maximaal 1 cm zijn geen probleem voor deze jongen.

De robotstofzuiger beschikt over 4 reinigingsprogramma’s en heeft verschillende modi:

  • Classic: reiniging in willekeurige modus
  • Max: maximale zuigkracht
  • Spot: reiniging in spiraalvorm met maximale zuigkracht
  • Hoeken: reiniging langs de plinten
  • Auto: reiniging in evenwijdige banen met 60% overlapping

Zie deze link om de robotstofzuiger te bekijken

Besturen via de App

Het is 2020, dus een digitale besturing kan ook niet meer uitblijven. Via de App op je telefoon kan jij instellen wanneer en voor hoelang de robot moet stofzuigen. Gewoon lekker lang zetten, dan is je vloer straks spik en span, hoe heerlijk is dat!?

Hoewel het een super product klinkt zijn wij ook even een kijkje gaan nemen bij de reviews en die laten toch blijken dat het een super product is. De Silvercrest Robotstofzuiger kost 160 euro en krijgt een beoordeling van 4,6 – op een schaal van 5. Toch behoorlijk hoog voor een robot.

Favorieten van Welke: