DIY: de leukste inspiraties gemaakt van pallets

Hobby door Michelle

Op onze website worden regelmatig leuke meubels gedeeld die je gemakkelijk zelf kunt maken. Pallets zijn ontzettend leuk om dingen van te maken die je in je interieur kunt zetten, en hiervoor hoef je echt geen knutselwonder te zijn. Wij laten je een inspiraties zien!

Bed van pallets

Bij het kopen van een nieuw bed zal je vast niet zijn ontgaan dat bedden vaak prijzig zijn.Terwijl je met enkel wat pallets zelf een leuk bed kan maken die helemaal voldoet aan jouw eisen. Met pallets kun je zelf de hoogte en de breedte van je bed bepalen, je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een eenpersoonsbed of een tweepersoonsbed. 

Meubels van pallets

Plantenrek maken

Als je aan de slag wilt gaan met pallets hoef je niet persé te denken aan meubels. Met pallets kan je namelijk ook ontzettend leuke decoratie maken voor in je interieur. Door een pallet aan de muur te hangen kun je het bijvoorbeeld gebruiken als een leuk plantenrek, hiermee kleed jij je interieur helemaal aan.

Meubels van pallets

Tuinbankje maken

Leuke tuinmeubels die ook nog een verplaatsbaar zijn, dat is toch ideaal? Maak zelf één of meerder leuke tuinbankjes van pallets, door wat kussens erop te leggen maak je het lekker comfortabel. Ook kun je er een leuke tafel bij maken. Dit is toch de perfect tuin set voor warme zomerdagen?

Tuinbankje van pallets

Eettafel van pallets

Pallets zien ervan zichzelf al supertof uit. Maar door ze te verven in een bepaalde kleur pas jij je zelfgemaakte meubel helemaal aan, aan jouw stijl. Deze eettafel is volledig gemaakt van pallets en vervolgens zwart geverfd, super mooi toch?

Meubels van pallets

Buitenkeuken voor kinderen

Je eigen speel buitenkeuken in de tuin, dat is de droom van bijna ieder kind. En die droom die kan makkelijk werkelijkheid worden zonder dat het veel geld kost. Door wat pallets aan elkaar te timmeren heb je al snel een leuk werkblad waar je kinderen heerlijk kunnen spelen. 

Tuinmeubels van pallets

Een bureau maken

Een fijne werkplek is in deze tijd bijna essentieel.  Nu bijna iedereen z’n werk vanuit huis doet is een goed bureau belangrijk. Dit leuke bureau hangt aan de muur de heeft een uitklapbaar plankje waar jij je spullen kwijt kan. Dit leuke bureau ziet er dus niet alleen stijlvol uit, het is ook nog eens handig.

Bureau van pallets