Binnenkijken: waanzinnig luxe villa in Nijmegen (te koop)

Wonen door Michelle

Klopt, deze villa is niet voor iedereen weggelegd. Toch is het wel leuk om te zien waar nou mensen met een aardig inkomen in wonen. Natuurlijk zijn er in het buitenland ook een heleboel waanzinnige villa’s, maar deze staat gewoon te koop in ons eigen land. Deze villa wordt aangeboden op Funda en overtreft de meest luxe hotels met gemak!

Waanzinnige villa in Nijmegen

De riet gedekte villa in de wijk Kwakkenberg, Nijmegen beschikt over een oppervlakte van ruim 3.000 vierkante meter. Door de poort kom je op een oprit waar je met je auto voor het huis kan rijden. Eenmaal binnen tref je waanzinnige hal met marmeren vloer. Op de begane grond bevindt zich een grote woonkamer met een mooie, open, keuken.

Op de eerste verdieping, waar je overigens met de lift kan komen, staat de master bedroom met een en-suite kamer waar je ‘u’ tegen zegt. Met de marmeren inloopdouche zal jij je dag wel goed beginnen denken wij zo. Naast de master, zijn er ook nog twee andere slaapkamer te vinden inclusief een eigen badkamer.

Een 5-sterren hotel is er niks bij

Deze villa heeft eigenlijk alles wat een luxehotel ook zou hebben, want naast de grote ruimtes zijn er toch nog wat extra’s. Het beschikt namelijk over nog over een welness kamer, een zwembad, fitnessruimte, sauna en nog veel meer. Ongekende luxe waar de meeste van ons zich niet snel in zullen bevinden, want dit optrekje heeft een prijskaartje van bijna 4.5 miljoen euro. Toch zijn deze afbeeldingen wel echt genieten geblazen. Wat een villa!

Wij zouden het hier wel een weekendje uithouden in ieder geval!

Favoriete items van Welke: