Lidl deal: voor een prikkie heb jij een eigen wijnkoelkast

Life Hacks door Michelle

Wijnliefhebbers opgelet: Lidl komt met een waanzinnige deal die we niet aan ons voorbij kunnen laten gaan. De winkelketen komt met een spotgoedkope wijnkoelkast. Mocht jij hem aanschaffen, dan heb jij voortaan al je wijn op de perfecte temperatuur.

Lidl deal

De dry januari zit er gelukkig alweer op. De uitgelezen kans om weer eens te genieten van een lekker glas wijn. Om dit te vieren komt Lidl met een super gadget voor in huis, namelijk: de Lidl wijnkoelkast. Zij komen met een compacte wijnkoelkast, die qua functionaliteit en prijs erg aantrekkelijk zijn.

Jouw wijn op de juiste temperatuur

De meeste van ons zullen het wel eens zijn dat een lekker wijntje op een juiste temperatuur moet zijn. Witte wijn hoor je koud – maar niet té koud – te drinken. In tegenstelling tot andere producten in je koelkast, is dat lastig te combineren om de perfecte temperatuur in te stellen. 

Mocht jij dus van een lekker wijntje houden, dan kan een wijnkoelkast een goede investering zijn. Super handig, maar het beste moet nog komen! Meestal hangen hier toch flinke prijskaartjes aan, maar daar weet Lidl zich goed van te onderscheiden:

Deze Lidl wijnkoelkast haal je namelijk al in huis voor €79,90.

De wijnkoelkast

De wijnkoelkast heeft plek voor maximaal acht flessen. Genoeg om een tijdje vooruit te gaan lijkt ons. De temperatuur van de wijnkoelkast kun jij zelf instellen, precies zoals jij jouw wijn het lekkerst vindt. Dit kan variëren tussen de 7 en de 18 graden. Proost!

De wijnkoelkast is niet al te groot dus er zal vast ergens een plekje zijn voor deze unit. Mocht dit niet het geval zijn en neem je liever iets anders voor in huis, neem dan even een kijkje bij de 10 leukste accessoires voor in jouw huis.

Favorites by Welke: