Zo maak je zelf de leukste 'fotolijsten'

Hobby door Michelle

Foto’s roepen vaak herinneringen op. Dat is altijd leuk om te delen met mensen. Dit kun je doen door ze in huis de plaatsen. Een mooie lijst eromheen en je kunt je herinneringen met iedereen delen. Zo’n fotolijst kun je makkelijk zelf maken. Wij hebben verschillende leuke en goedkope manieren bedacht waarmee je zelf je fotolijsten kunt maken, waardoor je foto’s nog meer zullen opvallen in huis.

Fotolijst met pallets

Ben je op zoek naar een stoere fotolijst? Dan is deze fotolijst van pallethout een goede optie. Een simpele, maar zeker leuke manier om je foto’s op te hangen aan de muur.

Foto’s aan een tak

Niet echt een fotolijst, maar zeker wel een leuke manier om foto’s op te hangen. Een tak met touw waar je meerdere foto’s aan op kunt hangen. Zo onwijs makkelijk, maar wel superleuk voor aan de muur.

Wasknijper fotolijst

Dit is een hele originele manier om foto’s op te hangen. Hierbij maak je de wasknijpers aan elkaar vast met ijzerdraad in de vorm van een cirkel. En ta da een prachtige fotolijst. Deze is ook onwijs leuk om cadeau te doen aan vrienden of familie.

Creatief met tape

Fotolijsten kan je ook zelf maken door ze te tapen op de muur. Als je de foto’s op de muur plak en hieromheen tape doet lijkt het net of je de foto’s in een lijst hebt gehangen. Hierdoor kan je een vette fotolijsten wand maken. En je kunt hierbij ook zelf de grootte en vorm van de lijst bedenken.

Fotolijsten van jampotjes

Heb je nog een paar glazen potjes en flessen staan? Super, want deze zijn onwijs leuk om foto’s in te bewaren. Een hele andere manier om je foto’s te plaatsen in huis. Deze zullen zeker opvallen!

Favoriete items van Welke: