De leukste DIY-ideeën voor in de tuin

Hobby door Michelle

Tegenwoordig kunnen we steeds meer zelf doen. We worden creatiever maar ook zeker handiger in sommige dingen. Het is daarom altijd leuk om een goed te kijken naar een aantal ideeën die jij kan gebruiken voor in je tuin of op het balkon.

 

Oude gereedschapskist tot bloembak

De ouderwetste gereedschapskisten worden steeds meer vervangen door moderne boxen op maat gemaakt voor het gereedschap. Dit zorgt wel voor meer overzicht van het gereedschap die je hebt in plaats van alles los in één bak. Mocht je deze kisten nu niet meer gebruiken, gooi het niet weg! Je kan hier namelijk een superleuke bloembak van maken voor in de tuin of op een tafeltje.

Een melkfles als gieter

Een gieter klinkt heel voor de hand liggend. Echter is het een voorwerp dat toch snel wordt vergeten. Mocht je even snel de planten water willen geven, maar heb je geen gieter bij de hand, of is hij stuk? Dan kan je op allerlei manieren zelf een gieter maken. Een voorbeeld is een oude melkfles met gaatjes in de dop. Met het handvat is het nog praktisch ook!

Moestuintje van pallets

Een pallet is een super oplossing om je tuin aan te kleden. Dit kan namelijk erg ruimtebesparend zijn en heel overzichtelijk. Zo bouw jij je eigen gewassen gewoon lekker zelf. Erg fijn en het ziet er nog eens erg superleuk uit!

Oude PET-flessen tot hangende potjes

Hergebruiken is altijd goed. Daarom is het een goed idee om hier wat voorbeelden van te nemen. Met oude flessen kun je namelijk leuke decoraties voor in de tuin maken. Dit kan een vogelhuisje zijn of hangende plantjes aan een rek.

Favoriete items van Welke: