Drie heerlijke soorten gebak speciaal voor Moederdag

Food door Michelle

Moederdag is de perfecte gelegenheid om jouw moeder eens lekker te verwennen met een taart. Want wie wordt er nou niet gelukkig van een heerlijke zelfgemaakt gebak? Hiermee maak je jouw (schoon)moeder zeker blij, maar kun je er zelf ook nog lekker van genieten. Wij hebben een aantal lekkere taarten uitkozen waarmee je het zeker goed zult doen.

Kersentaart met hartjes

Dit is een heerlijk frisse taart. Ben je niet zo gek op kersen? Dan kan je deze fruittaart ook met frambozen, bramen of met blauwe bessen maken. Ook superleuk om de bovenkant te versieren met uitgedrukte hartjes. Zo maak je de taart nog net iets specialer dan normaal. Je vindt het gehele recept voor deze taart hier.

Roze brownies van ruby chocolade

Superleuk en speciaal zijn deze brownies in de kleur roze. Ze zijn gemaakt van ruby chocolade. Ziet dit er niet superlekker uit? De brownies zijn simpel te maken met niet te veel ingrediënten. Natuurlijk kan je ook normale brownies maken of bijvoorbeeld een heerlijke bananencake, dat is natuurlijk ook erg lekker bij een bakje koffie. Het recept voor de uitdagende roze brownies vind je hier.

Aardbeien roomtaart

Een aardbeientaart kan natuurlijk niet uitblijven, daarom hoort deze ook wel echt thuis in dit rijtje. Met een heerlijke roomtaart en de mooie rode aardbeien is dit een perfecte taart om je moeder goed te verwennen! De combinatie van een knapperige bladerdeegschelp met romige aardbei-mascarponemousse met bovenop verse aardbeien maakt deze taart echt overheerlijk. Het recept om deze taart ook te maken vind je hier.

Fijne Moederdag en dat de taarten maar goed mogen smaken!

Favoriete items van Welke