Binnenkijken: oude kerk is omgebouwd tot prachtig droomhuis

Wonen door Michelle
1 van 2

Originele projecten op het gebied van huizen zijn altijd tof om te zien. Zo hebben we je eens een omgebouwde containerwoning laten zien, wat een prachtig huis is geworden. Deze villa is ook net wat anders dan normaal, deze is villa is namelijk een omgebouwde kerk. Een prachtig huis van binnen en buiten, laten we een kijkje nemen!

Villa in Zandvoort

Deze opmerkelijke villa staat in Zandvoort. De kerk bestaat al sinds 1928, maar sinds de grote verbouwing wordt het pand gebruikt als huis. De woning heeft een totaal woonoppervlakte van 753 vierkante meter, die zijn verdeeld over onder andere zes minisuites met ieder een eigen badkamer, meerdere keukens en een eigen wellness.

Dat deze prachtige woning vroeger een kerk was, dat zou je bijna niet geloven door hoe het huis er van binnen eruit ziet. Het huis is modern en enorm stijlvol ingericht. Door de hoogte oogt de woning enorm ruim en straalt het rust uit. De woning is ingericht met meubels en accessoires uit verschillende woonstijlen, dit huis is dus de perfecte inspiratiebron als je dezelfde stijl in je eigen huis wilt toepassen.

Droomhuis in oude kerk

Droomhuis in oude kerk

De woning heeft in totaal 17 kamers die zijn verdeeld over drie woonlagen, de kamers zijn allemaal ruim met veel loopruimte. Daarnaast heeft het huis meerdere ruimtes waar je buiten kunt zitten en eten, onder andere een ruime achtertuin waar je heerlijk kunt genieten van de zon.

Droomhuis in oude kerk

Droomhuis in oude kerk