Doe het zelf thuisbioscoop: zo maak je het voor een prikkie

Life Hacks door Michelle

Hoe gaaf zou het zijn als jij een eigen thuisbioscoop zou kunnen maken. Natuurlijk kan dit in allerlei luxe varianten en kun je het zo gek maken als je wilt. Gelukkig zijn er ook een aantal top-varianten waarmee jij voor een prikkie een thuisbioscoop kan nabootsen.

 

Smartphone-projector op Bol.com

Zoals je weet is er op Bol.com genoeg te vinden over alle onderwerpen die je maar kan bedenken. In plaats van eens in de maand de bioscoop te bezoeken kan je voor iets meer dan 2 tientjes gewoon je eigen thuisbioscoop maken. Met de smartphone-projector van Bol.com kan je deze droom gaan waarmaken, hoe leuk!

Doe het zelf thuisbioscoop maken

Hoe ga je er nou voor zorgen dat jij een thuisbioscoop creëert waarin je een waanzinnige filmavond kunt beleven?

Natuurlijk begin je bij de boodschappen! Haal wat lekkere hapjes en drankjes in huis. Denk bijvoorbeeld aan deze heerlijke mini pizza-calzones of gewoon een lekker zakje chips! Zoek een leuke, knusse kamer met een witte muur of doek. Hier komt een projector dan het beste uit de voeten. Het is dan ook wel belangrijk dat er gordijnen hangen zodat de kamer goed donker wordt. Hierdoor blijft het beeld helder.

Check deze link om de smartphone projector te bestellen 

Extra’s voor een optimale thuisbioscoop

Natuurlijk komen er ook andere aspecten kijken met het maken van een thuisbioscoop. Zo is het fijn om voor een goed geluidsysteem te zorgen. Een tip is om dit te doen door middel van een soundsysteem. Sluit je apparaat aan op een speaker of box, zodat het geluid net wat beter is dan vanuit je smartphone.

Zolang je met vrienden en familie bent zal het vast een gezellig avond worden. Nu is het alleen nog beslissen wat je gaat kijken. Een goede optie is om eens een kijkje te nemen bij de 20 beste series op Netflix of de beste films op Netflix met de hoogste IMDb noteringen 

Favoriete items van Welke: