Vader bouwt fantastische boomhut voor dochtertje voor maar €10,-

Hobby door Michelle

Je kinderen bezighouden kan nog weleens lastig zijn. Zeker wanneer ze allemaal thuis zijn en zeker tijdens de vakantie moet je soms alles uit de kast halen om ze te vermaken. Toch zijn er genoeg dingen te bedenken, wat dacht je bijvoorbeeld van zelf een zwembad maken het maken van een boomhut? Te prijzig? Nee hoor! Een vader uit Zuid-Wales heeft het voor elkaar gekregen een complete hut te bouwen voor tien euro! Hoe hij dit wist te regelen, vertellen wij je in dit artikel.

Bouwmaterialen hergebruiken

Je wilt je dochter natuurlijk alles geven wat ze graag wil hebben, maar dat gaat niet altijd. De vader wist dat zijn dochter graag een hut in de tuin wilde, en dus ging hij voor haar aan de slag. Omdat hij in het verleden timmerman is geweest, had hij de nodige ervaring. Ook had hij nog hout en schroeven in de schuur liggen en vilt voor op het dak had zijn oom nog in huis. Met een beetje mazzel en een helpend hand in de familie kwam hij al een heel eind, zonder nog iets uit te hoeven geven. Vervolgens ging hij naar een plaatselijke verkoper waar hij al vaker was geweest om materiaal voor zijn tuin te halen. Daar wist hij een aantal pallets te scoren. Deze mocht hij in principe gratis meenemen, maar hij gaf de man een tientje als gebaar van goede wil. Beter kun je het natuurlijk niet krijgen, maar dan moet je ook nog eens de magische handen hebben om dit in elkaar te kunnen timmeren. Dat is uiteraard makkelijker gezegd dan gedaan.

Foto via LatestDeals

Het bouwen van de boomhut

In eerste instantie was het bouwen van een boomhut de planning. Het enige probleem was, dat er geen boom in de tuin stond voor de boomhut, en daar is zo snel heen oplossing voor. Wel was er een ongebruikte hoek tegen de garage aan, waar de ‘boomhut’ uiteindelijk geplaatst is. Dit gebeurde door eerst alle pallets te strippen. Vervolgens heeft Tom alles tegen de schutting en de garage aangebouwd, inclusief trap, zodat het veilig en stevig staat. Het was wat pas- en meetwerk, maar het is toch verstandig om dan een handige man in huis te hebben die je hiermee kan helpen !

Favoriete items Welke: