Dit zijn de drie dingen die jij moet regelen voor het nieuwe jaar

Life Hacks door Michelle

Tuurlijk gaan we allemaal massaal bezig met onze New Years resolutions, maar helaas moeten er tegen het einde van het jaar ook de nodige (administratieve) dingen geregeld worden. Hieronder hebben wij in ieder geval even de drie meest belangrijke dingen voor je op een rijtje gezet, zodat je straks overzichtelijk te werk kan gaan.

Je nieuwe zorgverzekering

Je hebt afgelopen jaar vast wel eens een moment gehad waarop je dacht; shit. Ik had beter kunnen op- of afschalen met mijn zorgverzekering. Ben je het hele jaar niet naar de tandarts geweest terwijl je daarin wel een aanvullende zorgverzekering hebt afgesloten? Of wil je wel eens van die rugpijn af en moeten er een aantal fysio-behandelingen aan je pakket toegevoegd worden? Dan kan het handig zijn om je zorgverzekering 2022 te vergelijken. Dit hoeft absoluut niet veel tijd te kosten, je vult simpelweg wat gegevens en je voorkeuren in bij een zorgvergelijker en klaar ben je. Bekijk deze zorgvergelijker bijvoorbeeld eens.

De grote schoonmaak

Nee, dit hoef je niet in je eentje te doen. Je mag hierbij echt wel de hulp van je man, vriend(in) óf kids voor inschakelen. Zij leven er immers ook in en hebben bijgedragen aan de zooi. Overal een doekje overheen, even stofzuigen, dweilen, de kledingkast schoonmaken en opruimen.. Even een grondige schoonmaak in huis en je casa voelt binnen no-time aan als een schone lei. Wel zo handig, in het nieuwe jaar.

Een sportschema

Tja, deze valt wel onder de noemer ‘New Years resolutions’. En nee, dit is niet omdat wij vinden dat je er fysiek beter uit moet zien. Sporten kan jou namelijk bovenal helpen om je beter te voelen, omdat er allerlei stofjes vrijkomen tijdens je workout. Zo voel je je niet alleen beter, maar straal je ook! Zo kunnen we het nieuwe jaar en al haar uitdagingen weer aan.