Deze items helpen jou om de thuisdagen door te komen

Wonen door Michelle

Wat moeten we doen nu we meerdere dagen of misschien wel weken thuis moeten zitten. Om het jezelf zo aangenaam mogelijk te maken hebben wij hier wat tips die jou gaan helpen deze dagen fluitend door te komen. De oplossing is namelijk om het thuisgevoel even etra aan te dikken. Hier lees je hoe je dat het beste kan doen:

Zachte en aangename kussens:

Een lekker kussen voor op de bank is één van de dingen waardoor jij je dag net iets lekkerder door gaat komen. Nu je onwijs veel tijd hebt om tv te kijken is het natuurlijk wel fijn om lekker en knus op de bank te zitten. Maar ook als je met je laptop op de bank werkt wil je wel aangenaam zitten. Daarom is een van de tips om zachte kussens te pakken om heerlijk met je hoofd op te kunnen relaxen. Je moet alleen niet al te snel in slaap vallen natuurlijk ;)

Een warm dekentje:

Om nog aangenamer te kunnen zitten kan een warm dekentje ook niet ontbreken. Niks is lekkerder dan wegkruipen onder een zacht dekentje met een heerlijke kop koffie of thee. Hoe fijn dat je nu onder een dekentje te werk kan vanuit huis.

Lekkere warme voeten:

Doordat je veel in huis loopt zal je waarschijnlijk geen schoenen dragen. Om koude voeten te voorkomen is een tip om heerlijke sloffen aan te trekken met zacht wol. Want even eerlijk, wie wordt er nou blij van koude voeten?

 

Een eetplankje voor op de bank:

Vanuit huis werken of lekker vrij zijn heeft één groot voordeel en dat is dat je lekker op de bank kan eten of werken. Om dit nou zo makkelijk mogelijk te doen zonder te knoeien is een eetplank een super tip. Op deze manier heb je eigenlijk een soort klein dienblad voor over de leuning van je bank, waardoor je makkelijk kan werken en op een handige manier kan eten.