De 3 lekkerste taarten voor Valentijnsdag

Food door Michelle

Valentijnsdag staat alweer voor de deur. Een mooie dag om jouw geliefde te verwennen met een lekkere taart, want liefde gaat door de maag, toch? Speciaal voor deze dag hebben wij drie taarten uitgekozen die zeker in de smaak zullen vallen bij jouw lover!

Aardbeien-stracciatella kwarktaart:

Kwarttaart op zichzelf is al lekker, maar deze variant met chocolade is fantastisch. Het is een luchtige aardbeienkwarkvulling met kleine stukjes chocolade op een knapperige koekjesbodem. Wie wordt daar nou niet gelukkig van? Tip: bedek de taart met aardbeien in de vorm van een hartje, zo krijgt de taart extra veel liefde.

No bake cheesecake met witte chocolade en frambozen:

Een heerlijke taart met witte chocolade en fruit. De smaak van witte chocolade in combinatie met de frambozen doen jouw Valentijn vast smelten. Naast de chocolade en frambozen heeft deze taart ook een lekkere bodem gemaakt van koffieleutjes. Wat fijn is aan deze taart is dat er geen oven gebruikt hoeft te worden! De taart stijft namelijk op in de koelkast.

Red velvet cake:

Tot slot onze grote favoriet: de red velvet cake. De fluweel rode lagen passen helemaal in het thema van de liefde. De cake is niet alleen bekend door de donkerrode kleur, maar ook door de subtiele chocoladesmaak, afgewerkt met een heerlijke laag roomkaasglazuur. Een fantastische combi!

Welke taart je ook maakt of voor wie dan ook. Deze persoon zal er zeker blij van worden!

Favorieten van Welke: