Waanzinnige transformatie: van losse containers tot prachtige woning

Wonen door Michelle

Huizen zijn over het algemeen erg aan de prijs, zeker als je een huis wilt kopen die voldoet aan jouw eisen. Steeds meer mensen gaan om die reden aan de slag met een uniek project om toch te kunnen wonen in het huis van hun dromen. Wij laten je vandaag een bijzonder huis zien, gemaakt van vier zeecontainers.

 

Je eigen droomhuis bouwen

Dit prachtige huis staat in de Canadese stad Quebec. In een mooie natuurrijke omgeving is er een woning gebouwd van vier zeecontainers. Deze zeecontainers zijn bedekt met hemlock-hout, hierdoor lijkt de woning direct op een normaal huis. Ook zijn in de containers gaten gemaakt, waar later plek werd gemaakt voor ramen van verschillende formaten. Het huis heeft twee verdiepingen en is gemaakt met een mooie speelse architectuur.

 

Woning van containers

Binnen in de woning is het uiterlijk van de zeecontainers in sommige kamers nog licht terug te zien bij het plafond of bij de muren, dit geeft een enorm leuk effect. De woning is lekker ruim en is van alle gemakken voorzien, de woning beschikt over verschillende luxe toevoegingen. Zo heeft het huis een mooie keuken met kookeiland. En is er een gezellige woonkamer, de perfecte ruimte om samen te komen met vrienden en familie.

De badkamer beschikt over een heerlijk ontspannen ligbad en een grote douche. Het huis is leuk ingericht, iedere kamer heeft een authentieke inrichting en een eigen stijl. Door de vele decoraties heeft de woning een knusse uitstraling.   

Bron: Gewoonvoorhem

Unieke woning

En eerlijk is eerlijk. Het eindresultaat van deze bijzondere containerwoning mag er echt wel wezen:

Niet alleen de woning is een doe het zelf project, in de woning zelf staan meubels en decoraties die je gemakkelijk zelf kunt maken. Je ziet bijvoorbeeld leuke meubels van pallets en verschillende soorten creatieve accessoires. Leuke projecten waar je gemakkelijk zelf aan kunt beginnen!

Favoriete items van Welke: