Woordpuzzel als persoonlijk cadeaupapier

Wonen door Yvette

Ben je op zoek naar een originele manier om je cadeau in te pakken? En is het pakketje ook nog eens bestemd voor iemand die van taal en woordspellejtes houdt? Dan is dit papier met woordpuzzel super leuk. En zeg nou zelf, een leuk ingepakt cadeau is al een feestje op zich.

Word Search kadopapier

 

Het cadeaupapier van Identity Papers is te koop via Not on the Highstreet. Het papier bevat onder andere de volgende woorden: Valentines, Love, Happy, Day, Congratulations, Anniversary, Birthday ,Granddad, Get Well, Mum, Dad, Special.

 

Word Search kadopapier

 

Wil je liever cadeaupapier met Nederlandse woorden? Er zijn tal van 'wordsearch generatoren' online beschikbaar, dus het is vrij eenvoudig om je eigen gepersonaliseerde Word Search cadeaupapier maken. Gewoon wat wit papier en wat markeerstiften en je komt een heel eind.

 

Word Search kadopapier

 

Een site waar je dit soort puzzels kunt maken is puzzlemaker.com. Je kan zelf aangeven welke woorden je in de puzzel verwerkt wilt hebben. Om een A4 vol te krijgen heb je ongeveer 20 kolommen en 24 rijen nodig.

 Word Search kadopapier


Tip: zet de gewenste woorden gemiddeld 6 keer in de puzzel omdat sommige woorden achterstevoren of niet op de juiste plaats zitten na het inpakken van het cadeau.

 

(Foto's: Minieco, Not On The High Street)