Tips voor het toepassen van jouw favoriete kleur in het interieur!

Wonen door Tamara

Kleuren zijn vaak grote sfeermakers in het interieur. Maar hoe pas je kleur toe zonder dat het overheersend of te druk wordt? Laat je in dit artikel inspireren voor het gebruik van jou favoriete kleur in het interieur! Ga je voor blauw, groen, paars of toch liever voor pastelkleuren?

Hieronder vind je links naar lookbooks vol inspiratie over de kleuren die tot nu toe aan bod zijn geweest. Zit jouw favoriete kleur er niet bij? Laat het ons weten en wie weet inspireren we jou straks ook!

 

Blauw

Blauw is een kleur die rust uitstraalt. Daarnaast is het een kleur die perfect combineert met verschillende houttinten. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is met deze mooie kleur? Je ziet het in dit lookbook waarin de kleur blauw de hoofdrol speelt!

 

Kleur in het interieur: Blauw

 

 

Celadon

De vergrijsd groene tint die je op de foto's in dit lookbook ziet, is momenteel een erg populaire kleur. Niet zo vreemd want celadon is een rustige kleur die eenvoudig te combineren is met andere kleuren. Meer zien? Check de inspiratiefoto's met de kleur celadon in dit lookbook.

 

Kleur in mijn interieur: Celadon

 

 

Geel

Als er een kleur is waar je vrolijk van wordt, dan is dat wel geel. Geel doet denken aan zon en zomer. Geen verkeerde kleur dus voor het interieur! Ga naar het lookbook en bekijk heel veel inspirerende foto's met de kleur geel.

 

Kleur in het interieur: Geel

 

 

Grijs

Grijs is een fantastische basiskleur voor het interieur. Je combineert grijstinten moeiteloos met vrijwel elke andere kleur waardoor je er niet snel op uitgekeken zult raken! Bekijk inspiratiefoto's van prachtige interieurs met grijstinten.

 

Kleur in mijn interieur: Grijs

 

 

Groen

De kleur groen staat voor rust en natuur. In dit lookbook vind je volop inspiratie voor het toepassen van deze heerlijke frisse kleur in jouw interieur.

 

Kleur in mijn interieur: Groen

 

 

Paars

Paars is een prachtige kleur voor het interieur. Combineer deze kleur met houttinten voor een warme sfeer. Maar ook met wit en grijs combineert paars heel mooi! Bekijk dit lookbook voor heel veel inspirerende foto's voor het gebruik van de kleur paars in huis.

 

Kleur in het interieur: Paars

 

 

Roze

Wie wordt er nou niet vrolijk van de kleur roze! De kleur is uiterst vrouwelijk en combineert mooi met houttinten. Wil jij weten hoe je deze kleur in jouw interieur kunt toepassen? In dit lookbook vind je heel veel inspirerende foto's met de kleur roze.

 

Kleur in het interieur: Roze