Themaweek: Groots wonen op een klein oppervlak

Wonen door janjaap

Woonruimte heb je (bijna) nooit genoeg. Woon jij ook niet al te ruim? Welke.nl heeft een aantal handige tips en slimme oplossingen voor je gevonden om jouw woonruimte groter te laten lijken. Bekijk ze snel en ga meteen ook thuis aan de slag.

Weerspiegel de ruimte

Wist je dat spiegels heel handig zijn als je in een kleine ruimte woont? Ze laten door hun weerspiegeling de ruimte optisch groter lijken. Daarnaast weerspiegelen ze ook nog eens het aanwezige (dag)licht en dat is ook mooi meegenomen. Ontdek in dit lookbook hoe spiegels een ruimte groter laten lijken en hoe je dit in jouw interieur kunt toepassen.

 

Laat de kamer groter lijken met een spiegel

 

Een kleine werkplek past (bijna) overal

Een thuiswerkplek past vrijwel altijd, ook als je niet al te groot woont. Wat dacht je van een bureau in een kast, een bureau dat je inklapt aan de muur of een werkplek waar je in een handomdraai een sidetable van maakt? Bekijk deze, en nog veel mee, voorbeelden in het lookbook Thuiswerkplekken voor kleine ruimtes.

 

Thuiswerkplekken voor kleine ruimtes

 

Slim ingedeelde kinderkamers

Met een hoogslaper of een bed met veel slimme opbergruimte bespaar je veel ruimte in de kleine(re) kinderkamer. Kun je nog wel wat meer inspiratie gebruiken? Bekijk de foto's vol ideeën in het lookbook Tips voor de kleine(re) kinderkamer.

 

Slim ingedeelde kinderkamers

 

Decoratieve koffers en kisten voor losse spullen

Koffers en kisten zijn een leuke blikvanger voor je interieur. Daarnaast zijn ze echter ook ontzettend handig om losse spullen zoals tijdschriften, speelgoed en kleine woonaccessoires in op te bergen. Weten wat je allemaal met een (oude) koffer of kist kunt doen? Bekijk dit lookbook vol leuke ideeën met koffers en kisten.

 

Lookbook vol leuke ideeen met koffers en kisten