Lekker chillen in de Cacoon

Wonen door Yvette

Ben je op zoek naar een plek waar je je lekker kunt terugtrekken en helemaal tot rust kunt komen? Of wil je liever schommelen en liggen in een hangmat onder het genot van een spannend boek. Het kan allemaal in de Cacoon. Wij hebben al een boom uitgezocht waar we hem aan gaan bevestigen. En jij?

chill-outruimte Cacoon

 

Het echtpaar Nick, een professionele zeilmaker en Sarah zijn de ontwerpers van de Cacoon. Het idee is geïnspireerd op de nesten van weefvogels in Mexico, heerlijk verscholen en beschermend tegen de buitenwereld.

 

chill-outruimte Cacoon

 

De Cacoon is leverbaar in de kleuren oranje, blauw, rood, groen en wit. Verder is hij in twee formaten te verkrijgen. De 1-persoons uitvoering heeft een diameter van 1,5 meter. In de 2-persoons uitvoering, deze heeft een diameter van 1,85 meter, kunnen met gemak twee volwassenen. Naar wens is de Cacoon uit te breiden met een muggennet, deurtje, schapenvel en standaard.

 

chill-outruimte Cacoon

 

Doordat de Cacoon gemaakt is van slijtvast materiaal kan hij zowel binnen als buiten, in weer en wind hangen. De stof is behandeld tegen schimmel, waterafstotend en bestand tegen uv-straling.

 

chill-outruimte Cacoon

 

Ondanks dat de temperatuur hier nog niet heel aangenaam is, is de Cacoon dus een fijne plek om lekker in weg te kruipen en zo toch te kunnen genieten van het buiten zijn. En natuurlijk is het voor kinderen, opgevuld met knuffels, een leuke besloten speelhut.