Deze gieters zijn een sieraad op zich

Wonen door Yvette

Je zou het met dit weer niet zeggen, maar er zijn écht warme dagen waarop de planten buiten snakken naar water. Met deze fleurige gieters wordt dat water geven een stuk leuker. En blijft het slecht weer? Dan gebruik je ze gewoon voor de planten die binnen staan!

Op bovenstaande foto is de gieter Camilla van Koziol afgebeeld. Door de speciale vorm is de gieter makkelijk te vullen met water, omdat er geen handvat in de weg zit. De gieter is ook handig om bijvoorbeeld tuingereedschap in te vervoeren of om als plantenbak te gebruiken. Camilla L heeft een inhoud van 2 liter, de XL 4 liter.

 

Gieter Swan

 

Of het nu op je balkon, vensterbank of in je tuin is, de gieter Swan is overal op zijn plaats. Zijn afmeting is (h x b x d): 24 x 35 x 12 centimeter.

 

Gieter Diva van Alessi

 

De Diva van Alessi is ontworpen door Eero Aarnio. Met een beetje fantasie zie je in de vorm van de gieter een prachtige zangeres uit volle borst een opera zingen. Diva heeft een inhoud van 1,5 liter en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen en wit.

 

Gieter Diva van Alessi

 

Gieter Lungo

 

Geef je planten water met deze mega koffiepot van Xala. Deze kunststof gieter, Lungo genaamd, heeft een inhoud van 12 liter en is zowel voor binnen als buiten geschikt. Hij is verkrijgbaar in zes kleuren: geel, roze, groen, blauw, zwart en wit.

 

Gieter tulp van frederiqueschoice

 

Deze originele gieter van Frederique's Choice in de vorm van een tulp is een musthave voor iedereen die van bloemen en planten houdt. Hij is ook te gebruiken als decoratieve vaas en heeft een inhoud van 1,5 liter. Het formaat van de tulp is (h x b x d):  23 x 18 x 29 centimeter. Hij is gemaakt van recyclebaar kunststof.

 

Gieter tulp van frederiqueschoice

 

Gieter van Elho

 

De RainDrop van Elho is een moderne versie van de regenton. Je bespaart eenvoudig kraanwater door regenwater te gebruiken voor de planten. Wanneer het regent, vult de gieter zich automatisch met water. Is de gieter vol, dan loopt het water over in het reservoir.