Bijzondere vloerkleden; van vliegend tapijt tot allemaal pomponnetjes

Wonen door Yvette

Met een vloerkleed kun je een extra accent aanbrengen in bijvoorbeeld je woonkamer. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Het moet gek lopen wil er geen passende kleur voor jouw inrichting te koop zijn. Ook qua materiaal, vorm en stijl zijn er uiteenlopende modellen verkrijgbaar.

We hebben een aantal vloerkleden verzameld die niet alleen opvallen vanwege hun bijzondere uitstraling maar ook omdat ze voor eenheid zorgen in je interieur doordat kleed en zitelement in dezelfde stijl is.

 

Canevas collectie van Gan-Rugs

Opvallend aan de Canevas collectie van Gan-Rugs is het kruissteek patroon.

 

Vliegend tapijt in het groen

Dit vliegend tapijt is een combinatie van een vloerkleed en een lounge plek. Doordat de uiteinden met een vloeiende boog omhoog lopen ontstaat er een comfortabele zit-/hangplek.

 

Collectie Mangas van Gan-Rugs

Deze gebreide tapijten en poefs zijn ontworpen door Patricia Urquiola. Ze behoren tot de collectie Mangas (betekent mouw in het Spaans) van Gan-Rugs en zijn gemaakt van 100 procent scheerwol. Door het gebruik van verschillende breipatronen en kleuren past dit kleed prima in een modern interieur.

 

Kleed en poef met allemaal pomponnetjes

Een bonte verzameling van allemaal pomponnetjes. Naast een kleed en een poef bestaat de Bommel collectie van MYK ook nog uit een stoel.