Bijna op vakantie? Laat de vakantievoorpret maar beginnen!

Wonen door janjaap

Moet jij nog even wachten voordat de vakantie begint? Met deze vakantievoorpret-tips van Welke.nl kan het heerlijke vakantiegevoel nu al beginnen. Geef jezelf een verrassende strandlook, maak de leukste vakantieslippers of haal de vakantiesfeer gewoon hierheen en geniet thuis van de Provence!

Zelf decoreren met (oude) landkaarten

Ga jij binnenkort met vakantie? Bewaar dan de landkaarten van je vakantie-omgeving goed. Er zitten vaak mooie herinneringen aan en je kunt er de leukste dingen van maken. Beplak er bijvoorbeeld een opbergdoos mee en je hebt meteen een plekje voor al je meegenomen vakantiesouveniers.

 

Zelf decoreren met (oude) landkaarten

 

 

Voor echte Provence-liefhebbers

Verlang jij ook regelmatig naar die ontspannen sfeer en heerlijke lavendelgeur van de Franse Provence? Zet de tuin vol met heerlijk geurende lavendelplanten en haal de sfeer van de Provence gewoon hierheen. Zo begint jouw vakantie dit jaar al thuis!

 

Voor echte Provence-liefhebbers

 

 

Zo geniet je optimaal van een strandvakantie

Zoek jij met het warme weer ook graag verkoeling aan zee? Bekijk dan eerst eens deze handige tips van Welke.nl voor een leuke en ontspannen vakantie op het strand. Geef jezelf alvast een leuke strandlook, doe ideeën op voor strandfoto's of zoek de leukste schelpen om thuis mee aan de slag te gaan.

 

Zo geniet je optimaal van een strandvakantie

 

 

Maak van jouw (teen)slippers iets bijzonders

Loop jij met dit warme weer ook het liefst de hele dag op (teen)slippers? Met deze leuke voorbeelden van Welke.nl maak je van gewone slippers eenvoudig slippers die gezien mogen worden! Tip: deze slippers mogen zeker niet in de vakantiekoffer ontbreken.

 

Maak van jouw (teen)slippers iets bijzonders