Benieuwd hoe je nog sneller jouw spaardoel kunt bereiken?

Wonen door Redactie Welke

Droom jij ook van een uitgebreide buitenkeuken, een sfeervolle veranda, een eigen vakantiehuisje of een droombruiloft? Dat wordt sparen! Natuurlijk kun je hiervoor je lopende rekening of een spaarrekening met relatief lage rente gebruiken. Maar wist je dat we daardoor in heel Nederland maar liefst zo'n 1,5 miljard euro laten liggen? Dat is ongeveer € 300,- per huishouden. Op de website van LeasePlan Bank reken je snel en eenvoudig uit hoeveel jij zelf laat liggen.

Of je nu spaart voor een uitgebreide buitenkeuken, een sfeervolle veranda, een eigen vakantiehuisje of een droombruiloft, je wilt het geld voor jouw droom zo snel mogelijk bij elkaar hebben. Het is daarom belangrijk dat je kiest voor een spaarrekening met een hoge rente. Het bedrag dat je spaart groeit dan immers nóg sneller! LeasePlan Bank is zo'n bank die jou een hoge rente biedt. Met de handige Spaarrente app kun je de spaarrente van alle internetbanken vergelijken. Misschien moet je dus nog een tijdje goed sparen, maar het zal in ieder geval iets sneller gaan.

 

Nog sneller sparen bij de LeasePlan Bank

 

Heerlijk wegdromen

Tot die tijd hebben wij wat inspirerende foto's voor je opgezocht van vier populaire spaardoelen zodat je alvast heerlijk kunt wegdromen.

 

Maak een veranda aan jouw huis

Een veranda is een heerlijke plek waar je nog langer kunt genieten van het buitenleven. Je hoeft immers niet meteen naar binnen als het wat kouder wordt of gaat regenen. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is op het gebied van veranda's? Bekijk dan dit lookbook vol inspirerende foto's van veranda's.

 

Hoe ziet jouw droomveranda eruit?

 

Hoe ziet jouw droombruiloft eruit?

Wanneer je trouwt, wil je natuurlijk graag dat dit een van de mooiste dagen van jouw leven wordt. Je kiest bijvoorbeeld een jurk of andere outfit die helemaal bij je past. Maar ook de rest van jouw bruiloft moet helemaal bij jullie passen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het vervoer, de locatie en het eten? In dit lookbook over droombruiloften vind je heel veel inspirerende voorbeelden.

 

Hoe ziet jouw droombruiloft eruit?

 

Een eigen vakantiehuisje

Heel veel mensen dromen van een eigen vakantiehuisje. Of het nu in binnen- of buitenland is, met een vakantiehuisje kan het genieten meteen bij aankomst beginnen! Welke zocht voor jou een aantal heerlijke foto's van vakantiehuisjes om alvast bij weg te dromen.

 

Inspirerende voorbeelden van vakantiehuisjes ombij weg te dromen

 

Extra lang genieten met een buitenkeuken

Met een buitenkeuken geniet je op mooie dagen nog langer van het heerlijke weer. Je kunt dan namelijk gewoon buiten blijven om te koken!  Bekijk heel veel inspirerende buitenkeukens in dit lookbook vol foto's.

 

Hoe ziet jouw droombuitenkeuken eruit?