5 manieren om wijnflessen leuk op te bergen

Wonen door Michelle

Wijnflessen zijn makkelijk breekbaar, daarom is het belangrijk dat ze stabiel opgeborgen staan. Dit kan je simpel doen door ze in een kast te zetten, maar er zijn ook een hoop leuke manieren waarbij je een wijnfles kan stallen. Wij hebben de leukste uitgezocht en die zullen we vandaag met jullie delen.

Stalen rek voor een muur

Een leuke manier om je wijnflessen te stallen is om ze in een rek te plaatsen. Dit kan je natuurlijk groots uitpakken, maar je zou ook een enkele rij met flessen kunnen ophangen. Op deze manier heb je ook meteen decoratie voor een muur. Het is dan leuk om die witte muur te bekleden met een andere stijl.

Wijnfles in plank

Ook een leuke optie is om de wijnflessen ondersteboven in een plank te zetten. Op deze manier worden de flessen een woonaccessoire. Een tip: zorg er wel voor dat de dop goed dicht zit. ;)

Hangende wijnflessen

Een andere optie is om de wijnflessen te laten hangen aan de muur. Dit kan je natuurlijk direct op de muur zelf doen, maar ook op een stuk hout of metaal. Dit is een vrij simpele, maar toch leuke oplossing om de flessen op te bergen op een stabiele manier.

De zigzag

De zigzag plank is een super manier om je flessen te stallen. Het leuke aan deze manier is dat het niet vaak voorkomt en het er erg creatief uitziet. Tot slot krijg je op een klein oppervlak veel wijnflessen weggezet.

Wijnmuur collectie

Een klein en compact rek is leuk, maar je kan natuurlijk ook groots uitpakken. Voor deze optie heb je wel wat meer ruimte nodig aan de muur. We kunnen dan ook stellen dat dit echt voor de wijnliefhebbers is. Dus als je veel wijnflessen in huis hebt, is dit wel een onwijs handige manier om deze allemaal op te bergen. Het is erg georganiseerd en geeft een moderne uitstraling

Favoriete items van Welke: