5 manieren om je relatie langer vol te houden

Life Hacks door Michelle

Als je al langer met je partner samen bent klinkt de term relatie-sleur jullie misschien maar al te bekend in de oren. Met een avondje op de bank is natuurlijk niets mis, maar als jullie vaker in jullie joggingpak naar het programma First Dates kijken dan dat jullie de deur uitgaan is het tijd voor actie. Op deze 5 manieren houden jullie je relatie langer vol.

#1 Zoek een gezamenlijke hobby

Natuurlijk is het fijn om beide je eigen hobby's te hebben, maar het kan ook leuk zijn om samen iets nieuws te leren. Schrijf je bijvoorbeeld in voor een cursus pottenbakken of leer samen tango dansen. Super romantisch!

Ook kun je thuis zelf aan de slag gaan met een DIY-project. Samen een meubelstuk maken van pallets is niet alleen een leuke activiteit, maar is ook nog eens erg functioneel!

#2 Zoek spanning op in de slaapkamer

Niet alleen jullie relatie, maar ook jullie seksleven kan in de sleur raken. Met een paar nieuwe speeltjes breng je meer leven in de slaapkamer. Ga samen opzoek of bestel beide iets voor elkaar. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, van speeltjes die je alleen kunt gebruiken tot toys die je met je partner kunt uitproberen. Jullie opties zijn eindeloos. Dus haal jouw buttplug online, want wellicht is dit helemaal jullie ding!

#3 Neem elkaar mee op date

Spreek eens per week of maand (wat haalbaar is) af om elkaar op date mee te nemen. Geef je partner een dresscode, locatie en tijd en de rest is een verassing! Laat ook jullie telefoons thuis zodat jullie de volle aandacht voor elkaar hebben.

#4 Verras elkaar

In een relatie is het ontzettend belangrijk om je partner geliefd te laten voelen. Natuurlijk weet je dat je partner van je houdt, maar wat was de laatste keer dat je dit daadwerkelijk tegen hem gezegd hebt? Laat een liefdesbriefje voor hem achter of plak een post-it op de koelkast. Als hij van eten houdt kan je hem ook nog eens verassen met zijn favoriete avondmaaltijd of een zelfgemaakt baksel. Liefde gaat eenmaal door de maag!

#5 Leer elkaars love language

Door te leren wat jouw partner’s love language is (acts of service, receiving gifts, quiality time, words of affirmation, physical touch) kan je meer naar elkaar toe groeien en beter rekening houden met elkaar. Stel dat je partner's love language psychical touch is, dan kun je hem misschien vaker een knuffel geven wanneer hij thuiskomt. Dit zal hem enorm goed laten voelen!