Vier handige hacks voor in de badkamer

Life Hacks door Michelle

De badkamer inrichten, klinkt erg leuk, maar je weet niet goed hoe. Toch is het helemaal niet zo moeilijk, een paar hacks toevoegen kan ervoor zorgen dat je badkamer nét die upgrade krijgt die hij nodig heeft. In dit artikel laten wij je 4 handige hacks voor in de badkamer zien.

Snoeren wegwerken

De föhn, de tondeuse, de oplaadunits van de elektrische tandenborstels. Ze worden allemaal dagelijks gebruikt maar wanneer je ze op wil ruimen zorgt dat altijd voor problemen. De föhn past nooit goed in het gootsteenkastje en de kabels vallen er op de één of andere manier altijd uit. Maar dankzij deze hack is dat probleem opgelost! Door een tijdschriftenbakje vast te schroeven aan de binnenkant van de deur kan alles daar prima in en blijven de snoeren ook nog eens op zijn plek.

Magneten

Haarspelden, pincetten en nagelschaartjes zijn erg klein en daardoor raak je ze snel kwijt. Door een simpele magneetstrip aan de binnenkant van je kast te plakken voorkom je dit! Zo heb je alles binnen handbereik.

Scheerschuim-hack

Als je tijdens het douchen in de spiegel wilt kijken is deze vrijwel altijd beslagen. Erg vervelend maar heel logisch door al het stoom dat vrijkomt tijdens een hete douche partij. Door er wat scheerschuim op te wrijven en hem daarna met een droge doek weer schoon te vegen, heb je dit probleem niet meer!

Kruidenrekjes gebruiken

Heb je geen plankje of een kastje voor al je spullen, gebruik dan de bekende kruidenrekjes.. Hierop kun je precies al je spullen kwijt. Door hem op te hangen maak je mooi gebruik van een lege muur.

Favorieten van Welke: