Dit krijg je allemaal gratis op je verjaardag

Life Hacks door Linde

Je wordt op je verjaardag niet alleen getrakteerd door je vrienden en familie. Een aantal bedrijven hebben ook wat voor je in petto. Je krijgt dan namelijk een hoop gratis dingen van winkels. Je hoeft alleen even lang te gaan en je ID of paspoort te laten zien en soms een app te downloaden. Dus, heb jij nog geen plannen voor je verjaardag? Ga lekker langs deze plekken om je gratis dingetjes op te halen.

Lees ook:  4 leuke en originele verjaardag versieringen

Alles wat je gratis krijgt of met korting krijgt op je verjaardag

Hema 

Bij de Hema krijg je wanneer je jarig bent een gratis tompouce. Dit is natuurlijk een iconisch gebakje en perfect voor je verjaardag. Je scant je klantenpas aan de kassa en smullen maar.

Intratuin 

Bij de Intratuin kun je op je verjaardag een gratis plantje ophalen. Je kiest dan tussen een pannenkoek plantje en een lepelplantje. Allebei super leuk.

Lidl 

Bij de Lidl krijg je op je verjaardag een gratis product. Je hebt wel de Lidl Plus-app nodig even snel downloaden dus. Let’s go.

Rituals 

Ook de Rituals heeft iets leuks voor de jarige job. Je krijgt bij aankoop van een product een product als cadeau. Je hebt wel een member card nodig als je hier gebruik van wil maken.

La Place

Bij de La Place krijg je op je verjaardag een gratis taartje. Je kiest zelf uit welke dit is. Je moet hiervoor wel bij het La Place extra programma aangemeld zij. Lekker smullen maar weer.

Dunkin’ Donuts

Bij de Dunkin’ is het wel vanzelfsprekend wat je gratis krijgt: een donut natuurlijk. Download de app en vul je geboortedatum in om je donut te krijgen.

H&M

De H&M geeft je op je b-day 25 procent korting, lekker shoppen dus. Je hebt er alleen een H&M account voor nodig. Lees de instructies verder op de H&M website.

Ikea 

Ikea geeft ook iets aan de jarige. Je krijgt een gratis appeltaartje of daimtaart. Ze sturen je een voucher via de e-mail voor je taart. Schrijf je dus wel even in.

Etos

Bij de Etos haal je op je verjaardag een klein cadeautje op. Denk aan een nagellakje of lipstick.

Jumbo 

Bij de Jumbo krijg je op je verjaardag korting op een heerlijk taartje. Je haalt met 20 procent korting een lekkere taart op.

Subway 

Voor de Subway lovers ook goed nieuws. Je krijgt een gratis koekje wanneer je jarig bent.

Kinepolis (bioscoop) 

Je kan bij Kinepolis gratis naar de bioscoop wanneer je jarig bent. Je moet dan wel in de afgelopen 12 maanden een ticket hebben gekocht bij de bioscoop.

McDonalds’ 

De McDonalds geeft je de keuze tussen drie snacks. Je krijgt een gratis hamburger, chicken nuggets of mc flurry wanneer je jarig bent. Je hebt wel de app nodig voor je gratis snacks.

Pretpark

Bij Toverland mag de jarige gratis naar binnen, wie wil dat nou niet. Ook Avonturenpark Hellendoorn laat de jarige job helemaal gratis in het park. Bij andere parken zoals de Efteling krijg je korting op een toegangsticket. Hoe leuk is het om je verjaardag in een pretpark te vieren? Dan kun je alleen niet langs alle plekken op deze lijst om je gratis goodies op te halen.