5x de meest populaire fashion prints van het moment

Beauty & Mode door Maj

Effen kleuren zijn tijdloos, maar een item in een toffe print zorgt meteen voor een eyecatcher in je garderobe. Scoor bijvoorbeeld een leuk jurkje in een statement print voor de zomermaanden. De brandende vraag is dan ook: welke prints zijn op dit moment helemaal hot and happening? Wij delen 5x de meest populaire fashion prints van het moment!

1. Leopard print

De leopard print, we komen er anno 2024 niet meer onderuit. Elke winkel hangt er vol mee en wij snappen wel waarom. Het geeft een stoere, vrouwelijke en gedurfde touch aan je outfit. Wil je toch voor een subtiele leopard print gaan? Kies dan voor een print in een andere kleur dan bruin, zoals grijs of nude. Deze kleuren maken de leopard print net iets subtieler.

 

2. Bretonse streep

De bretonse streep is niet meer uit het modebeeld weg te denken. Deze tijdloze streep uit, hoe kan het ook anders, Bretagne werd voor de bevolking gemaakt voor de Franse marine. Inmiddels is het een echt begrip geworden en gevormd tot een item dat nooit uit de mode raakt. Bewaar die Bretonse streep eyecatcher dus voor altijd goed in je kledingkast! Of het nou een T-shirt, een jurkje of een accessoire is: het is hoe dan ook een goede investering voor je garderobe.

 

3. Bloemenprint

Veel modeliefhebbers hebben een haat-liefdeverhouding met de bloemenprint, omdat het snel een beetje gedateerd kan lijken. De kunst is dan ook om de print op een toffe manier te stylen, zodat het juist een verfrissend item wordt. Combineer bijvoorbeeld een mooie blouse met bloemenprint op een stoere jeans met sneakers eronder. Zo maak je de print al meteen veel stoerder. Al doet een bloemenjurkje met een paar hoge laarzen het ook heel goed.

 

4. Polkadot

De klassieke polkadot: tijdloos, elegant en vrouwelijk. Net als de Bretonse streep kunnen we deze print niet meer uit onze garderobes wegdenken. Het is dan ook de perfecte print om te dragen naar kantoor of een chique feestje. Wij zijn fan!

 

5. De ruitprint

De ruit is weer terug van weggeweest. Vorig jaar zagen we hem hier en daar alweer opkomen en deze zomer mogen we de ruitprint echt weer uit onze kast halen. Je komt de print dit jaar in allerlei vormen tegen. Van jassen tot aan sjaals en rokken: het blijft een fashionable printje.