Zo creëer jij de peachy make-up look

Beauty & Mode door Maj

De peachy make-up look is anno de lente en zomer van 2024 he-le-maal trendy. Je ziet de look overal voorbijkomen: tijdens Fashion Week, bij celebs als Hailey Bieber en op social media. Je krijgt binnen no time een hele frisse, natuurlijke en zomerse uitstraling. Ben jij ook zo benieuwd hoe je de peachy make-up look deze zomer kan rocken? We got you!

Creëer in vijf stappen de peachy make-up look

1. De basis van je look

De basis van je make-up is erg belangrijk om de perfecte peachy make-up look te creëren. Begin met een verzorgende CC-cream, die een mooie glow achterlaat. Het is belangrijk om een basisproduct te kiezen die je huid laat stralen, in plaats van doffer maakt. Je geeft je huid hierdoor een gezonde en zomerse uitstraling. Vergeet ook niet om altijd een product te kiezen met SPF, zodat je huid goed beschermd is tegen de zon. Zodra je de CC-cream hebt aangebracht is het tijd om de concealer erbij te pakken, deze zorgt voor een frisse blik. Breng concealer (in een tintje lichter dan je eigen huid) aan onder je ogen en op onzuiverheden. Blend dit goed uit met een beautyblender of een geschikte kwast. Poeder de concealer vervolgens af om fijne lijntjes te voorkomen.

2. Blush en highlighter

Nu gaan we beginnen aan de peachy make-up look. We slaan de contour over, want deze stap ga je vervangen door de blush. Breng een perzikkleurige blush aan op je wangen en een klein beetje op je neus. Probeer ook meer contouren in je gezicht aan te brengen met de blush. Na het aanbrengen van de blush, laat je je jukbeenderen eruit springen door een mooie highlighter aan te brengen. Breng ook wat highlighter aan op het puntje van je neus en in je ooghoeken.

3. Oogmake-up

Pak je perzikkleurige oogschaduw palletje erbij en maak een mooie oogschaduw creatie. Begin met een donkere tint in je arcadeboog en een mooie glimmende peachy oogschaduw op je ooglid. Breng eventueel nog een goudkleurig oogpotloodje aan om je ogen er nog meer uit te laten komen. Last but not least: mascara. Probeer ook eens bruine mascara, dit verzacht je make-up en past perfect bij de gebruikte perziktinten.

4. Wenkbrauwen

Zet je wenkbrauwen iets aan met een wenkbrauwpotlood om wat meer definitie aan je gezicht te geven. Borstel je wenkbrauwen na het intekenen omhoog met een wenkbrauwgel.

5. Lippen

Je lippen maken de make-up look helemaal af. Breng eerst een perzikkleurige lipliner aan en maak af met een peachy lipgloss of lippenstift. Prachtig! Dit is toch dé make-up look die je van de zomer graag wilt dragen? Verfrissend, natuurlijk en glowy.