De leukste DIY ideeën voor in de babykamer

Hobby door Maj

Is er een baby op komst of wil je de bestaande babykamer een nieuwe touch geven met schattige DIY accessoires? Hoe leuk is het om de babykamer te pimpen met unieke en zelfgemaakte meubels en decoratie! Met alle liefde en aandacht gemaakt voor je kleine frummel. Dit zijn de leukste DIY ideeën voor in de babykamer.

1.  DIY flower wall

Een donzige muur in de babykamer, wie wilt dat nou niet? Deze te leuke DIY flower wall maakt de babykamer helemaal af. Het is even een werkje en niet het makkelijkste DIY project, maar wel een ware uitdaging waar je trots op mag zijn. Elke keer wanneer jij en je new born naar deze muur kijken, voel je weer een momentje van geluk en liefde. Neem rustig de tijd en ga aan de slag met dit geweldige project!

       

2. DIY sterren slinger

Het regent sterretjes met deze schattige sterren slinger gemaakt van vilt. Geef de slinger een kleur die mooi past bij de babykamer, zodat die helemaal blend in je interieur. Te leuk om de muren van de babykamer een upgrade te geven met de DIY sterren slinger.

       

3. DIY deco vlieger

Pimp de babykamer met een DIY deco vlieger aan de muur. De vlieger is gemaakt van stof en geeft een mooi 3D effect aan de muur van de babykamer. De strikjes maken dit schattige decoratie item helemaal af. Ook super leuk om deze DIY als kraamcadeau te geven aan de kersverse ouders.

       

4. DIY beer wasmand

Wij smelten van deze te lieve DIY wasmand voor de kleine in de vorm van een beertje! Staat super cute op de babykamer en daarnaast is het ook nog eens erg praktisch en makkelijk. Je kunt de kleertjes op deze manier allemaal verzamelen en sorteren bij de was. Je hoeft dan niet elke keer speciaal naar de wasmand of de wasmachine te lopen om de kleertjes op te bergen. Zo houd je het overzichtelijk en opgeruimd in de babykamer.

       

5. DIY boekenplank

Lees jij voor het slapengaan met alle liefde nog een boekje voor aan de kleine? Dan is deze zelfgemaakte boekenplank een goede toevoeging aan de babykamer. Je kunt er al jullie favoriete boekjes in opbergen en naastdat het erg functoneel is, staat het ook nog eens heel erg leuk (niet geheel onbelangrijk).