Jouw tuin een upgrade geven met één tik op de knop? Dat doe je met de Philips Hue slimme buitenverlichting

Wonen door Zita

Als je een tuin hebt, is dat dé plek waar je veel van je tijd wil doorbrengen met vrienden en familie. In de zomer, maar ook in de winter wil je dat je tuin een fijne en sfeervolle plek is. Soms is het lastig om de juiste attributen hiervoor te vinden, maar wij hebben de perfecte oplossing voor je. Met de slimme buitenverlichting van Philips Hue geef je jouw tuin namelijk dé perfecte make-over.

Geef je tuin een upgrade met verlichting van Philips Hue

Je tuin een upgrade geven doe je niet alleen met planten en tuinmeubels, maar ook met verlichting. De juiste verlichting is namelijk ontzettend belangrijk voor het bepalen van de sfeer. Of je nu een diner organiseert op een mooie zomeravond, een feestje geeft of low key gaat barbecueën, voor iedere situatie wil je de perfecte verlichting. Met de slimme buitenverlichtingverlichting van Philips Hue is dat mogelijk: met één tik op de knop kies je voor zachte kleuren, felle kleuren, één kleur of verschillende kleuren. Met een breed assortiment aan lampen geef je jouw tuin de perfecte upgrade.

Slimme bediening op afstand

Een groot voordeel van de voor- en achtertuinverlichting van Philips Hue is de slimme bediening. In de (Award winning) Hue app bedien je de lichten in je tuin namelijk met veel gemak. De lampen groepeer je bijvoorbeeld in verschillende zones, waardoor je gemakkelijk de gehele achterkant van je tuin met één tik verandert. Zo hoef je niet van hot naar her te rennen om de lichten aan te passen, terwijl je eigenlijk nog het eten aan het bereiden bent in de keuken. Gedimd licht of juist feller licht, kies voor het licht wat op dat moment bij jouw activiteit of mood past. Je bedient alles gemakkelijk op hetzelfde scherm, hoe fijn!

philips hue 2

Extra veiligheid

De Philips Hue verlichting is er meer dan alleen de verlichting. Er zijn ontzettend veel verschillende mogelijkheden. Zo voeg je ook bewegingssensoren toe. Met deze sensoren worden jouw binnen- en buitenlampen geactiveerd wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Dé perfecte manier om inbrekers of andere ongewenste gasten op afstand te houden. En er is meer: met de recente uitbreiding van slimme camera’s, sensoren en de nieuwe app-functies, combineert Philips Hue verlichting en beveiliging in één systeem. Als de camera een beweging detecteert, krijg jij een melding op je telefoon. Wil je iemand afschrikken? Tik in de app om je verlichting te laten knipperen of om een alarm af te laten gaan. Op die manier heb jij altijd een veilig gevoel en weet je altijd wat er in en rondom jouw huis gebeurt.

Leuke features

Zoals je ziet is er met de buitenverlichting van Philips Hue ontzettend veel mogelijk. Van sfeer tot veiligheid. En zelfs nog meer, want wist je dat je eenvoudig je lampen kan synchroniseren met je (achtergrond)muziek? Hiermee maak je de sfeer helemaal af in jouw tuin.

Gemakkelijk te installeren

Ben je geen handige Harry? Geen zorgen, want de Philips Hue buitenverlichting installeer je heel gemakkelijk zelf. Het is veilig in gebruik, omdat het werkt op lage spanning, dus je hebt geen elektricien nodig. Probeer de verlichting op verschillende plekken te installeren, en speel eindeloos met de mogelijkheden zodat je de perfecte sfeer kunt creëeren.

Verlichting is dé perfecte manier om jouw tuin een upgrade te geven. Met de eindeloze features en mogelijkheden, is de buitenverlichting van Philips Hue een hele goede optie om je tuin een upgrade mee te geven.