Leuke en originele zelfgemaakte cadeautjes

Hobby door Maj

Wil je een vriendin, partner of je allerliefste zus bedanken? Of ben je op zoek naar een leuk verjaarsdagscadeautje? Een cadeautje is een fijne manier om aan iemand te laten zien dat je diegene waardeert. Het is dan ook erg leuk om zelf een cadeautje te maken en daarom delen wij de mooiste unieke zelfgemaakte cadeautjes!

1. Fotoboek

Leg al jullie herinneringen vast door een fotoboek te maken. Print eerst alle foto's uit en struin Pinterest af voor leuke quotes die bij jullie passen. Vervolgens plak je alles in het fotoboek. Het is ook nog leuk om verhaaltjes bij de foto's te schrijven of andere leuke decoratie toe te voegen, zoals stickers. Zo worden jullie dierbare momenten nooit vergeten.

    

2. Vouchers

Weet je even niet wat je als cadeau moet geven, maar staat samen iets leuks doen al een tijdje op de planning? Maak dan je eigen vouchers! Op deze vouchers kun je bijvoorbeeld het volgende noteren: een nachtje weg, een etentje en een keer naar de bioscoop. Het kunnen ook simpelen dingen zijn die je voor diegene wilt doen. Denk aan een avondje oppassen, boodschappen doen of een keer ontbijt brengen. Zo maak je samen de leukste herinneringen en heb je meteen iets tastbaars om te geven.

    

3. Movie night

Zin in een ontspannende avond? Organiseer dan een movie night! Of het nou met je partner, beste vriendin of moeder is: een movie night is altijd goed. Maak een leuk pakketje met popcorn, snacks en drankjes en geef deze als uitnodiging aan de ontvanger. Maak het comfortabel, zet de kaarsjes aan en bingen maar!

    

4. DIY kralenketting

Maak je eigen kralenketting met zoetwaterparels en kleurrijke kraaltjes. Bepaal zelf welke kleuren kralen je wilt gebruiken en bedenk goed wat de ontvanger mooi gaat vinden. Houd het bijvoorbeeld heel simpel door met neutrale kleuren te werken of pak helemaal uit en maar er een zomers tafereel van. Eén ding is zeker, het is een heel lief gebaar dat je de ketting helemaal zelf hebt gemaakt!

    

5. Message in a bottle

Laat weten hoeveel je iemand waardeert door middel van een message in a bottle. Koop een klein glazen flesje met een dop van kurk. Schrijf een lief briefje, rol deze op en doe deze samen met wat leuke decoratie (bijvoorbeeld droogbloemen) in het flesje. Eindresultaat: een persoonlijk, origineel en lief cadeautje!