6x wenkbrauwtrends die je in 2024 vaak gaat spotten

Beauty & Mode door Maj

Een nieuw jaar betekent: nieuwe beautytrends. Zo ook op het gebied van wenkbrauwen zijn er veel ontwikkelingen. Van dunne brows tot aan gebleekte wenkbrauwen: dit zijn 6x wenkbrauwtrends die je in 2024 vaak gaat spotten!

1. Hybrid brows

Hybrid brows zijn heel erg fijn als je wat minder haartjes hebt bij je wenkbrauwen. Deze trend zorgt ervoor dat je wenkbrauwen wat voller worden, maar wel op een natuurlijke manier. De wenkbrauwhaartjes worden namelijk geverfd. De verf blijft op de haartjes wel tot 6 weken zitten! Ideaal als je op vakantie gaat en bijvoorbeeld weinig make-up wilt dragen.

   

2. Dunne wenkbrauwen

Dunne wenkbrauwen, really? Wie had ooit gedacht dat deze trend nog terug zou komen. Zeg maar hello 1990, want we kunnen er in 2024 niet meer omheen. Dunne wenkbrauwen worden weer een hit. En dan niet zomaar dunne wenkbrauwen, maar echt als een potloodstreepje. Op social media kwamen al verschillende filters met dunne wenkbrauwen voorbij en aan de hand van die filters, zijn veel mensen overstag gegaan. Het kan vooral heel mooi staan als je wenkbrauwen dicht bij je ogen staan, à la Bella Hadid.

   

3. Powder brows

Heb je moeite met de eigen vorm van je wenkbrauwen? Dan zijn powder brows de oplossing! Er wordt namelijk extra pigment toegevoegd, waardoor je de vorm kunt creëren die jij wilt. Maak je wenkbrauwen dikker, langer of voller: alles is mogelijk. Let wel op, want deze powder brows blijven permanent zitten.

   

4. Brow lamination

Eigenlijk een beetje overgewaaid uit 2023, maar toch blijft het een populaire trend. Je krijgt er namelijk een hele frisse en open blik van. Ook is het wel heel fijn wakker worden, met perfect gevormde wenkbrauwen.

   

5. Bleached brows

Waarschijnlijk is deze trend niet voor iedereen weggelegd, maar toch verdient die een plekje in deze lijst. Anno 2024 gaan we bleached brows namelijk steeds meer tegenkomen. Verschillende celebs, zoals Kendall Jenner gingen ons al voor en nu verschijnt deze look ook steeds meer op het straatbeeld.

   

6. Bushy brows

Laat die pincet lekker voor wat het is en laat je wenkbrauwen groeien! Het mag er allemaal wat rommeliger en wilder uitzien, zodat je echt mooie volle wenkbrauwen krijgt. Dat is nog eens een fijne trend. Ook benieuwd welke wenkbrauwvorm bij jou past? Deze wenkbrauwvorm past perfect bij je gezicht.