DIY: maak je eigen schoonheidsproducten

Beauty & Mode door Maj

In sommige beautyproducten zitten meerdere ingrediënten, waarvan je niet precies weet wat ze inhouden en of ze wel goed zijn voor je huid. De oplossing? Je eigen DIY schoonheidsproducten maken zonder rare toevoegingen, gewoon helemaal natuurlijk. Wij delen onze favoriete beauty DIY ideeën!

1. Lipgloss

Houd je van shiny en verzorgde lippen? Maak dan deze DIY lipgloss. Gebruik hiervoor Vaseline als hoofdingrediënt en tromgeroffel... oogschaduw voor de kleur van de lipgloss!

  

2. Scrub

Maak je eigen scrub met verschillende geuren die jij lekker vindt. Gebruik de scrub zo drie keer in de week om je dode huidcellen te verwijderen. Zo krijg je weer een zijdezacht huidje!

  

3. Haarmasker

Verzorg je lange lokken met een haarmasker gemaakt van, jawel, avocado! Dus niet alleen voor op je broodje, maar ook in je haar werkt deze superfood heel goed. Avocado bevat veel ingrediënten die goed zijn voor je haar, dus kom maar door met die shiny lokken!

  

4. Blush

Breng een gezonde kleur aan op je wangen met deze zelfgemaakte blush. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten en perfect om toe te voegen aan jouw make-up stash.

  

5. Micellar water

Verwijder je make-up met deze verzorgende DIY micellar water. Super goed en verzorgend voor je huid. Ook al draag je geen make-up, is het nog goed om dit product te gebruiken om je huid bijvoorbeeld in de ochtend te reinigen. Cleanse, cleanse, cleanse!