Verras je geliefde met een heerlijk zelfgemaakt Valentijnsdiner

Food door Maj

Liefde gaat door de maag en daarom des te leuker om lekker samen te genieten van een romantisch Valentijnsdiner. En hoe leuk is het om het diner zelf te maken? Wij delen onze favoriete Valentijnsdiner recepten!

1. Aardbeien prosecco cocktail

Natuurlijk wil je het diner starten met een lekkere liefdescocktail en hoe kan dat beter dan met deze aardbeien prosecco cocktail? Yum!

 

2. Liefdes soepje

Begin met een lekker voorgerecht: een liefdes tomaten soepje met croutons in de vorm van een hartje. Een geweldig begin van jullie romantische diner.

 

3. Liefdes caprese salade

Hoe schattig is deze liefdes caprese salade? Super makkelijk om te maken en ook nog eens heel erg lekker als voorgerecht voor jullie Valentijnsdiner. Het enige wat je nodig hebt is tomaat, mozarella, basilicum, balsamico en een hartjes uitsteekvorm voor de mozarella.

 

4. Hartvormige pizza

Zo kom je al snel op de Italiaanse keuken uit als het over de liefde gaat. Deze zelfgemaakte hartvormige pizza is belegd met prosciutto ham, gefrituurde basilicum en burrata. Heerlijk als hoofdgerecht!

 

5. Red velvet balletjes

Even een keer wat anders, maar deze red velvet balletjes zijn toch te leuk als toetje? Geniet samen van dit te schattige dessert besprenkeld met, hoe kan het ook anders, hartjes!