De leukste items om je sieraden in op te bergen

Beauty & Mode door Britt

Krijg jij ook geen genoeg van de mooiste statement oorbellen, de schattigste ringetjes en de verschillende kettinkjes? Hartstikke leuk natuurlijk, maar waar laat je deze sieraden als je ze niet draagt? We laten je de leukste opties zien om jouw sieraden in op te bergen.

Lees ook: DIY: maak de leukste kralensieraden

Het kledingrek voor jouw oorbellen

Je hebt ze misschien al op je TikTok voorbij zien komen: het kledingrekje voor je oorbellen. Niet alleen super cute in je kamer, maar ook super handig. Je hebt ze in verschillende prijsklassen, maar je bestelt ze al voor zo’n 5 euro. Een leuke zwarte (waarbij je los extra hangertjes erbij koopt), een schattige roze of toch die handige, waarbij je ook nog plek onderin hebt voor je studs. Dit wil je toch in je kamer hebben staan?

@homewithaziza

De klassieke sieradendoos

Heb je liever al je sieraden bij elkaar en heb je er een hele hoop? Dan is de klassieke sieradendoos een fijne optie. Staat mooi op je make-up tafel en is super overzichtelijk. We hebben er een paar voor je uitgekozen.

De sieradendoos voor op reis

Je vakantie outfits zijn natuurlijk niet compleet zonder je favorieten sieraden, maar hoe neem je die mee? Er zijn ontzettend leuke sierendoosjes om mee te nemen op reis, maar je stalt het natuurlijk ook gewoon leuk uit in je kamer. Zo heb je er één met je eigen naam!

Net even wat anders

Ben je niet van de officiële sieraden opbergers, maar wil je toch al je sieraden fijn geordend? Dan hebben we voor jou ook nog een paar leuke opties, zoals de mooie, strakke en ronde sieradendoos. Ook kan je zelf aan de slag! Zo maak je bijvoorbeeld met een fotolijstje, draad en een nietmachine een erg leuke sieraden opberger. Een mooie tak of stuk hout zorgt ook voor een mooie plek voor jouw kettingen en armbandjes. Spijkers erin en klaar is Kees! Laten we ook niet de mooie schaaltjes vergeten: handig en stijlvol.

Lees ook: DIY: maak je eigen sieradenschaaltjes

Genoeg keuze om jouw sieraden leuk en handig op te bergen. Voor welke ga jij?