Nog geen oud en nieuw plannen? Dit kun je allemaal doen

Lifestyle door Maj

Al zijn we allemaal nog heerlijk in de kerstsferen, oud en nieuw komt er weer aan... Heb je nog geen planning en geen zin in een wild feest? No worries, wij delen namelijk de leukste last minute oud en nieuw plannen! Van een avondje thuis tot en met een cocktail night: er is in ieder geval genoeg te doen.

1. Spelletjesavond met Oud en Nieuw

Een spelletjesavond met je vrienden en familie is altijd goed. Maak een lekkere borrelplank klaar en zorg ervoor dat je drankjes in huis hebt. Zet een aantal van jullie favoriete spellen klaar en gooi de muziek maar aan! Ga jij voor een leuk dobbelspel of juist een gezellig praatspel?

2. Me-time moment

Ben je de afgelopen periode mega druk geweest en heb je even genoeg van alle druktes om je heen? Plan dan een lekker me-time momentje in. Pak er een wijntje bij of een kop thee, zet je favoriete film aan, doe een lekker maskertje op je gezicht en nodig gezellig een vriendin uit om te proosten op het nieuwe jaar. Maar dan wel met de dresscode: comfy!

3. Een diner geven

Een diner is altijd gezellig om te geven. Nodig al je favoriete mensen uit en maak de lekkerste gerechten klaar. Je kunt het simpel houden en een aantal borrelplanken maken of juist helemaal uitpakken met verschillende gangen. Eingelijk net waar jij zin in hebt. Soms is het ook leuk om iedereen een gang te laten maken en alles mee te nemen. Zorg dan wel voor een gezellig gedekte tafel en lekkere drankjes in huis! Oh, en vergeet natuurlijk niet de oliebollen!

4. Cocktail avond

Ben je ook zo dol op cocktails? Verzamel dan een aantal recepten die jij lekker vindt en haal alle benodigde ingrediënten in huis. Zorg voor de juiste glazen en natuurlijk een cocktail shake set. Maak een lekkere pornstar martini, moscow mule en cosmopolitan bijvoorbeeld! Mega gezellig en super leuk om samen te maken!

5. Even ertussenuit

Weet je even helemaal niet meer wat je moet doen en heb je zin om er even tussenuit te gaan? Boek dan een leuke B&B of een gezellig hotel waar je met oud en nieuw kunt verblijven. Tip: boek een kamer op een hoge verdieping, zodat je kunt genieten van het vuurwerk. Wie weet organiseren ze in het hotel ook nog wel een leuk diner. Als je juist wil ontsnappen aan alle geluiden, kun je ook een romantische tiny house boeken in de bossen. Ook wel een speciale ervaring met oud en nieuw!